Serwis INTER AUTO mi robił dzisiaj (już 2 raz jestem u nich i 2 raz w pełni zadowolony czego nigdy nie mogłem powiedzieć o wizytach w pozostałych ASO). Obsługa bardzo dobra. Kierownik serwisu po 1 naprawie zadzwonił po kilku dniach i spytał się czy wszystko z autem jest ok, czy usterka nie wróciła i czy jestem zadowolony z auta. Byłem już we wszystkich ASO w Krakowie i Ci są jedyni, którzy nie mówią, że Ten Typ Tak Ma i usuwają wszystkie zgłoszone usterki.
Nie polecam VIAMOTu (naprawa polegająca na wymianie części na chybił trafił a prostych usterek nie naprawili mówią TTTM). Polinar przelał mi olej w silniku a na ściąganie przy przyspieszaniu powiedzieli TTTM. PZMot... kierownik serwisu ok ale mechanik co ustawiał mi geometrię zawieszenia... więcej nie pojadę by przypadkiem on go nie robił (2 mechanik, który wspierał tego 1 był fachowy i dzięki niemu ustawiono wszystko poprawnie)

AutoKrak... sprzedali mi auto bez wykonania przeglądu zerowego, z pustą klimatyzacją, po 1 naprawie brak efektu, po 2 brak efektu, po 3 brak efektu... zrezygnowałem z dalszego serwisowania u nich.