Schowek na ukulary
- rob_ert
- klubowicz
- Przebieg: 184000
- Silnik: 1,3 Multijet 90KM
- Rocznik: 2008
- Podziękował: 15 razy
- Otrzymał podziękowań: 21 razy
Dla mnie schowek to przydatna rzecz, jest wystarczająco duży, ale byłoby miło gdyby był wyłożony jakąś miękką tkaniną żeby się okulary nie rysowały podczas wkładania i w czasie jazdy po naszych wspaniałych drogach, chociaż ich nie słychać żeby się tłukły w czasie jazdy. Jedyny minus dla tego wynalazku to wkładanie i wyjmowanie okularów - trzeba raczej przeprowadzać dwoma rękami, bo sprężyna jest dosyć mocna i ostro go dociąga w stronę dachu co może spowodować porysowanie szkieł o obudowę, szczególnie przy drogich okularach.
Kto chce - szuka sposobu,
kto nie chce - szuka powodu.
kto nie chce - szuka powodu.
- krzyspi
- klubowicz
- Przebieg: 110250
- Silnik: 1.4 8V
Tomek pisze:Nie, to nie o tą dziurkę chodzikrzyspi pisze:chodzi Ci kolego o taką "dziurkę" po prawej stronie pod kierownicą????bo jeśli tak to u mnie jest coś takiego i raczej okularów to się tam włożyć nie da![]()
Montuje się to zamiast rączki nad głową kierowcy.
:D chyba nie doczytałem wcześniej :D
chociaż swoją drogą to od zawsze się zastanawiałem do czego ta owa "dziurka" może być przydatna :D
- bodzioc
- klubowicz
- Przebieg: 135000
- Silnik: 1.4 8V
- Otrzymał podziękowań: 5 razy
krzyspi owa "dziurka"jest przydatna do wizytówek lkp pasuje idealniekrzyspi pisze:Tomek pisze:Nie, to nie o tą dziurkę chodzikrzyspi pisze:chodzi Ci kolego o taką "dziurkę" po prawej stronie pod kierownicą????bo jeśli tak to u mnie jest coś takiego i raczej okularów to się tam włożyć nie da![]()
Montuje się to zamiast rączki nad głową kierowcy.
:D chyba nie doczytałem wcześniej :D
chociaż swoją drogą to od zawsze się zastanawiałem do czego ta owa "dziurka" może być przydatna :D
bodzioc
- Tomek
- Moderator
- Przebieg: 131000
- Silnik: 1.4 V8 + LPG
- Rocznik: 2009
- Podziękował: 287 razy
- Otrzymał podziękowań: 304 razy
Zdążyłem już wysłać zapytanie do sprzedawcy, a odpowiedź jest taka:
witam
nie ma do tego schowka dolaczonych zadnych elem. montazowych w postaci srub korkow itd.
dotychczas klienci ktorzy zakupywali ten schowek dokonywali montazu dopasowujac sobie sruby do tego co aktualnie znajdowalo sie w miejscu montazowym w samochodzie klienta.
pozdr
M
witam
nie ma do tego schowka dolaczonych zadnych elem. montazowych w postaci srub korkow itd.
dotychczas klienci ktorzy zakupywali ten schowek dokonywali montazu dopasowujac sobie sruby do tego co aktualnie znajdowalo sie w miejscu montazowym w samochodzie klienta.
pozdr
M
- Kuzyn_z_Sosnowca
- klubowicz
- Przebieg: 144000
- Silnik: T-Jet z gazem
- Podziękował: 219 razy
- Otrzymał podziękowań: 375 razy
- Tomek
- Moderator
- Przebieg: 131000
- Silnik: 1.4 V8 + LPG
- Rocznik: 2009
- Podziękował: 287 razy
- Otrzymał podziękowań: 304 razy
To mnie zaskoczyłeś w tym momencie.Coval pisze:Ja kupując auto dostałem kilka krętów i podkładki. Były w schowku zapakowane w woreczek z nadrukiem że są to oryginalne Fiatowskie itd. Więc pewnie każdy dostał. Może będą pasować?
Mój bolid stał parę dni na salonie jako pokazowy, więc nawet jak coś było w schowku to pewnie się komuś przydało

Pamiętam że nawet zapalniczka była wyjęta, żeby ktoś nie zawłaszczył.
- adamson
- klubowicz
- Przebieg: 41000
- Silnik: 1.4 16V Turbo
- Rocznik: 2018
- Podziękował: 267 razy
- Otrzymał podziękowań: 158 razy
Znalazłem w sieci coś takiego http://punto.org.pl/zrobtosam/model176czylimk1/66" onclick="window.open(this.href);return false; , co do wkrętów , to podobno 4.8 mm x 16 mm. Sam też zastanawiam się nad tym schowkiem, ale raczej kupię ten z opla (ma ten sam rozstaw otworów) - jest po prostu tańszy i lepiej wykonany (wnętrze wyłożone materiałem) 

FIAT TIPO HB Lounge 1.4 T-jet 120 KM