Czujniki cofania
- kazgas
- klubowicz
- Przebieg: 85000
- Silnik: 1,4 8V
- Rocznik: 2008
- Podziękował: 2 razy
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
Z tego co się orientuję jest nie tylko w Fiacie.pawe1_c pisze:mówicie ze nie ma siły na nich. To niestety chciał czy nie chciał musi człowiek u nich przegląd zrobić, (chyba ze komuś nie zależy na gwarancji) a mi niestety zależy. Blacha jest ok a wiadomo co będzie za jakiś czas
Podobnie jest w oplu.
- Kuzyn_z_Sosnowca
- klubowicz
- Przebieg: 144000
- Silnik: T-Jet z gazem
- Podziękował: 219 razy
- Otrzymał podziękowań: 375 razy
Jeśli za dotknięcie czegokolwiek traci się gwarancje, to ja już chyba nie mam na nic. A jednak jak jadę do ASO to robią wszystko za friko w ramach gwarancji, a ślepi przecież nie są. Straszą że nie wolno, a pewnie jak przyjedziesz z zamontowanymi czujnikami to pewnie nic nie powiedzą. Jeszcze trochę i każą myć auta i koła zmieniać tylko w ASO.
- krakus02
- klubowicz
- Przebieg: 0
- Silnik: 1.4 16V TJet
- Podziękował: 24 razy
- Otrzymał podziękowań: 16 razy
Chyba zostałem trochę źle zrozumiany
, ponieważ nie pytałem się jeszcze w ASO czy zakładając moje czujniki stracę gwarancję. Przyjąłem to jako pewnik, ponieważ koleżce tak powiedzieli w citroenie. Przepraszam że wprowadziłem zamieszanie. To dobra nowina, że mogę zamontować to co chcę i nie przepłacać!!!

„Śmiej się, śmiej, ale mój model to ferrari wśród Fiatów, oczywiście kiedy ja prowadzę" 

- krakus02
- klubowicz
...pozwoliłem sobie zafundować dawno oczekiwaną dla mnie odrobinę luksusu i założyłem – asystenta parkowania (jak to ładnie brzmi
) . Jak robiłem przegląd to za jednym zamachem zleciłem zamontowanie prostych czujników z sygnalizatorem dźwiękowym (niewygórowana cenę i łatwość montażu – nie trzeba ciągnąć kabli przez cały samochód). Ładnie "zbierają", a ja jestem zadowolony 

„Śmiej się, śmiej, ale mój model to ferrari wśród Fiatów, oczywiście kiedy ja prowadzę" 

- krakus02
- klubowicz
pawe1_c, montaż 167,49 PLN + czujniki CUBE 266,57 PLN, więc razem 434,06 PLN (ceny brutto)
czujniki są czarne, a lakierowanie w kolorze zderzaka można zrobić za dodatkowe około 150 PLN, na razie zastanawiam się
nad tą opcją...
czujniki są czarne, a lakierowanie w kolorze zderzaka można zrobić za dodatkowe około 150 PLN, na razie zastanawiam się

- cichy
- klubowicz
- Przebieg: 217000
- Silnik: 2.0 110KM HDi
- Podziękował: 104 razy
- Otrzymał podziękowań: 70 razy
- Kontakt:
a samemu nie można polakierować ?, jak dokupowałem zaślepkę od haka holowniczego niestety w kolorze czarnym, dobrałem sobie lakier w sprayu i sam polakierowałem, nad czujnikami sam się zastanawiamkrakus02 pisze:a lakierowanie w kolorze zderzaka można zrobić za dodatkowe około 150 PLN
Sympatyk forum :-)