Można zamówić folię z odcieniem posującym do twojego kolorukrakus02 pisze:Arek, na czarnej Lince super wygląda ten pas, ale obawiam się że na mojej mógłby kontrastować z lakierem...
Przyciemnianie szyb
- afrodeezyack
- klubowicz
- Przebieg: 19000
- Silnik: 1,4 8v
- Rocznik: 2010
- Podziękował: 4 razy
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
- Kontakt:
Panowie mam prośbę! Mógłby ktoś wrzucić zdjęcie linki w red flamenco z przyciemnionymi folią szybami? Chciałbym sobie przyciemnić ale nie wiem jak to wygląda na czerwonej a warsztat koło mnie ma w zimę jakąś promocję, może będzie taniej. A te szyby oferowane przez Fiata jako opcja to wreszcie są jakoś przydymiane czy oklejane, bo nie znalazłem odpowiedzi!
- afrodeezyack
- klubowicz
- Kontakt:
- afrodeezyack
- klubowicz
- Kontakt:
- krzyspi
- klubowicz
- Przebieg: 110250
- Silnik: 1.4 8V
- Rocznik: 2008
o komforcie to już nie wspomne...tył mam na maxxx a przód najjaśniejszą jaka była możliwa ale i ttak z całością ładnie się zlewa :D przeglądu jeszcze nie miałem(ale w poprzednimk autku miałem przód ponad50%) i się nie przyczepił - zależy to zapewne od diagnostyka....co do policji to miaałem już kilka kontroli ale że im się autko podobało to i do szyb się nie czepiali, chociąż z jednym się kiedyś kłóciłem i udało mu się wkręcić że to nie jest folia ttylko taka szyba oryginalnie bo przecież auto na gwarancji to jakbym mógł coś na lewo robić - i nawet uwierzył :D
"Będziemy wiecznie gnać.. ...nie próbuj nas zatrzymać... ...BO DROGA TO NASZ DOM"
- afrodeezyack
- klubowicz
- Kontakt:
- cichy
- klubowicz
- Przebieg: 217000
- Silnik: 2.0 110KM HDi
- Podziękował: 104 razy
- Otrzymał podziękowań: 70 razy
- Kontakt:
polecam przyciemnianie
zgadza się. Ja przyciemniłem ze względu na dziecko i fajnie szybki zdały egzamin, jest jeszcze bardzo ważny aspekt przyciemniania, nie rzuca się w oczy co się z tyłu wozi, złodziej praktycznie nic nie widzi. Kolorek auta mam grigio chiaro (srebrny) muszę przyznać rewelacyjnie wygląda, zanim przyciemniłem bardzo dokładnie się poprzyglądałem srebrnym autkom z szybkami ciemnymi czy pasuje czy nie i pasuje. Przy dowodzie rejestracyjnym wożę atest, to tak dla policji, raz miałem kontrole i było ok. Poniżej zdjęcie atestu.Tomek pisze:Wnętrze wyraźnie mniej się nagrzewa, a klimatyzacja szybciej je schładza.
Ostatnio zmieniony 19 cze 2011, 13:23 przez cichy, łącznie zmieniany 2 razy.
Sympatyk forum :-)
- krzyspi
- klubowicz
- Przebieg: 110250
- Silnik: 1.4 8V
- Rocznik: 2008
a nie da rady załatwić jeszcze jednego??? 0 zawsze czułbym się pewniej :Dpawe1_c pisze:Przy dowodzie rejestracyjnym wożę atest
ale to chyba będziesz musiał poczekać do jutra bo przejrzałem wszystkie możliwe płytki ze zdjęciami i nigdzie nie moge nic znaleźć :/afrodeezyack pisze:ale i tak czekam na zdjęcia
o ile oczywiście uda mi się dokopać do garażu i z niego wyjechać :D
znalazłem coś takiego
jeszcze jutro postaram się z innego profila żebyś mógł sobie na spokojnie ocenić
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Będziemy wiecznie gnać.. ...nie próbuj nas zatrzymać... ...BO DROGA TO NASZ DOM"