Dodatkowo ten klucz elektryczny ma moment 400Nm co bardzo pomogło sąsiadowi jak nie mógł odkręcić zwykłym kluczem 3 z 5 śrub w aucie.
Mając kłopoty zdrowotne i w związku z tym siły już nie te, muszę sobie jakoś ułatwiać życie. Stąd zakup tego klucza, który okazał się trafną inwestycją.mwas pisze: 18 kwie 2020, 22:47 .... Otóż w Linei poprzednim razem, koła zmieniali mi w warsztacie (z letnich na zimowe, akurat tak się złożyło). Dzisiaj okazało się, że tak mi dowalili kilka śrub, że kląłem na czym świat stoi
No ale klucz dał radę, trzeba było tylko trochę "mocniej" na niego napierać, żeby je odkręcić
W każdym razie gratuluję osobie, która tam majstrowała poprzednio, fantazji i polotu
Chlapacze zakładałem 10 lat temu i były dedykowane do KIA (search.php?st=0&sk=t&sd=d&sr=posts&keyw ... 2otochrony).Phenix pisze: 18 kwie 2020, 23:45 @smak56 jakie masz chlapacze? Możesz dać namiar na sprzedawcę ? Jest regulacja momentu z jakim dokręcasz? To udarem odkręcasz a dokręcasz dynamometrem? Masz specjalne nasadki do udaru ?
Wysłane z mojego LG-H850 przy użyciu Tapatalka
Doceniam, ale wiem że jak beda pomalowane bedzie dluzej niz nasze autamario1990 pisze: 28 kwie 2020, 22:30nie doceniasz tego autaskory85 pisze: 26 kwie 2020, 14:04 Leza sobie juz od srody i sie wyleguja.A zeby dostarly one do mnie jeszcze chwila minie bo na zaklad je zabralem do renowacji
chlopaku cos tam mi jeszcze dadza farby na przyszlosc, malowane byly ok 3 razy tak ze epoksyd z utwardzaczem piwinien wytrzymac dluzej niz linijka
![]()
![]()