Zszyłem materiał, w który jest włożony ten pręt co zaczepia się na haczykach jak podnosimy całą roletę.Szczepan pisze:Jak naprawiles?
Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
Zszyłem materiał, w który jest włożony ten pręt co zaczepia się na haczykach jak podnosimy całą roletę.Szczepan pisze:Jak naprawiles?
To co to za nowy nabytek? Nie mówiłeś nic o nim czy on jest za gnojka czy jak?
To stary nabytek... dziadek ma go od dawna, a ja tak se nim ostatnio jeżdżę bo bardzo długo już stał.
Mam odruch wymiotny na jego widok.. poza tym to poprawny pojazd.
Też mam taką 2002r w rodzinie. Drugie progi bo tamte poleciały...walnęła tylna szyba w zimie z racji włączenia ogrzewania...Fiacik pisze: 20 sie 2019, 14:08 Tomek , a co Ci w nim nie pasuje? Poza drobnymi usterkami to wdzięczne auto.Miałem dwie nowe i nie powiem abym kiedykolwiek narzekał albo się zawiódł.Napewno mniej upierdliwe niż Linea z porównywalnego rocznika,a nawet w wersji 60KM jest czym jechać.No chyba że dla Ciebie liczy się tylko sedan![]()
Nie teraz, tylko od bodajże 2015 r., a co do dorównywania, to też się nie zgodzęFiacik pisze: 21 sie 2019, 12:23 Teraz natomiast FIAT wypuścił na rynek TIPO ,które powiedzmy, że dorównujeSkodzie Rapid
I ja również się nie zgodzę! Tipo o lata świetlne wyprzedza Rapida. Bardzo blisko mu do nowej Scali.