Przepraszam, ze informuję o tym dopiero teraz, ale byłem ostatnio nieco zalatany

Kolegom Jery i emmer bardzo dziękuję za dotychczasowy wkład a nowym moderatorom Rafcio i helletic serdecznie gratuluję i życzę owocnego "szeryfowania"

A mnie, żeby nie zmaulało przy wyprzedzaniu
Potwierdzam. Mi też się tak czasem zdarzaskory85 pisze: 13 sie 2019, 13:52 No czasem jest tak, że będąc na forum daje na stronę domową i mnie wylogowywuje. Nie jest to zawsze ale czasem podczas jednej sesji muszę z każdym wyjściem się logować na nowo przechodząc między tematami![]()
Zmień przeglądarkę albo dostawcę internetu/routerskory85 pisze: 13 sie 2019, 13:52 No czasem jest tak, że będąc na forum daje na stronę domową i mnie wylogowywuje. Nie jest to zawsze ale czasem podczas jednej sesji muszę z każdym wyjściem się logować na nowo przechodząc między tematami![]()
Play to taka pijawka co przełącza internet od różnych operatorów w zależności gdzie się znajdujesz, jeżeli nie ma tam ich własnej sieci.skory85 pisze: 13 sie 2019, 19:08 Drogi Panie Prezesieprzeglądarka to chrom a dostawca to Play na telefonie więc wszystkie opceje, które napisałeś odpadają
![]()