Kurcze , na moim po ostatnim weekendzie nie widać koloru . . . Cale jest biale - dolem od soli a górą od sniegu . . . Ale nie zaryzykuję teraz mycia , w garażu mam zaledwie w granicach zeramwas pisze: 28 lut 2018, 9:19 W temacie wątku: postanowiłem spłukać bestię z tego wszechobecnego syfu... postanowiłem zrobić to przy -12 st C... niezłe jaja były na myjni...![]()
Dobrze, że auto stoi w ogrzewanym garażu, bo musiałbym je chyba rozkuwać z bryły lodu
![]()
Proszę się z kocyka nie naśmiewać
I tak i nie.
Próbowałeś np. dmuchnąć w wężyk przed trójnikiem ?rustin pisze: 28 lut 2018, 21:39 Wymieniony olej, dolalem 200ml cerateca, wymienione dwa paski, nowe wycieraczki i złamany trójnik spryskiwaczynie wiem czy płyn płyn złapało bo silniczek słychać ale nie leci.
Chyba zdjął bym wężyk z pompki i próbował w niego dmuchnąć żeby sprawdzić czy jest drożny . . .rustin pisze: 28 lut 2018, 21:50 Dmuchałem w stronę spryskiwaczy to się dało, ciężko ale się dało. W zbiornik nie udało mi się, za duży opór
Dzisiaj sprawdzałem swoje paski i 6PK1323 jest do wymiany. Jakiej firmy kupiłeś? Co do trójnika to masz (7667888): http://allegro.pl/trojnik-spryskiwacza- ... 19606.html