diody to byłby jakiś konkretny sukces . Ale powierzchnia plytki to zaledwie 120×10 mm a wymiary diody to ok.5×3×0.8 mm ! Przyznaję się z pokorą że na tym polu poległem . I choć ostatecznie sukces jest , to świadomość pewnej ułomności niestety także

Temat opisywany w kilku wątkach. Tutaj http://www.lineaklubpolska.pl/viewtopic ... &start=420 masz kilka zdjęć z mojego montażu. Jeżeli masz jakieś pytania to śmiało. Na PW odpowiem, jak trzeba kilka innychAndre27 pisze: 04 lut 2018, 19:12 Panowie chce kupic sobie swiatla do jazdy dziennej do linki ale chcialem zrobic jak kolega ze strony 28 schowane za grillem i widac swiatlo za kratek. Czy moze ktos z WAS tez ma tak zrobione? jak tak to bardzo prosze o przeslanie zdjecia jak to wyglada od wewnatrz od komory silnika jak to jest zamontowane.
Witam . Osobiście mam inaczej , ale powiem Ci tak : podnosisz maskę do góry , odkręcasz cztery śruby od górnej kratownicy i wyszarpujesz delikatnie do góry kratownicę . W jej dolnej części są cztery zatrzaski . Jak już zdemontujesz kratownicę to później możesz dowolnie kombinować . Miejsca jest tam dość trochę . Pamiętaj , że pomiędzy lampami powinno być 60 cm odleglości oraz , żeby raczej nie robić tego na zimnie - plastiki łatwo pękają . Od komory silnika nie zobaczysz nic - chłodnicaAndre27 pisze: 04 lut 2018, 19:12 Panowie chce kupic sobie swiatla do jazdy dziennej do linki ale chcialem zrobic jak kolega ze strony 28 schowane za grillem i widac swiatlo za kratek. Czy moze ktos z WAS tez ma tak zrobione? jak tak to bardzo prosze o przeslanie zdjecia jak to wyglada od wewnatrz od komory silnika jak to jest zamontowane.
Jakoś go nie widzęAndre27 pisze: 08 lut 2018, 22:45 Smak56 napisałem do Ciebie maila mozna dostac jakies namiary na Ciebie zeby porozmawiac o lince? Pozdrawiam
Masz za mało napisanych postów. Udzielaj się!