michalexc pisze: 13 wrz 2017, 19:43
Doszła paczka z etui na pilota.Wygląd odświeżony i jest zabezpieczony jakby spadł przypadkiem Koszt 15 zł,breloczek skórka z allegro za 11 zł
Tak to tylko etui. Fajna sprawa.Potwierdzam mała rzecz a cieszy. Pilot działa dobrze. Trochę bardziej jest schowany przycisk/bolec do scyzoryka ale nie przeszkadza to w używaniu.80 centów to tanio. Też widzalem aukcje ale poszedłem na łatwiznę
Wczoraj przyszły dywaniki, które ostatnio zamawiałem z aukcji umieszczonej przez Tomka Dopasowane idealnie, wyglądają bardzo elegancko Dywanik pod nogami kierowcy ma dodatkowo rzepy oraz w komplecie kołek mocujący, który wkręca się w oryginalną wykładzinę. Jestem zadowolony
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Montaż haka z modułem (na All.. 570) + montaż (250) + przegląd(35) +wbicie w papiery w urzędzie koszt 855zł,
przy okazji wymiana oleju selenia wr pe 5w40 i filtr. Hak firmy auto-hak wypinany automat taki jak na filmiku
radarki pisze: 16 wrz 2017, 20:28
Montaż haka z modułem (na All.. 570) + montaż (250) + przegląd(35) +wbicie w papiery w urzędzie koszt 855zł,
przy okazji wymiana oleju selenia wr pe 5w40 i filtr. Hak firmy auto-hak wypinany automat taki jak na filmiku
Kurcze , nie obawiasz się , że przypadkowe naciśnięcie dźwigienki wypnie hak w nieodpowiednim momencie ? Widziałem podobne konstrukcje , ale w nich dźwigienka blokująca byla zabezpieczona dodatkowo choćby zawleczką . Pozdrawiam
radarki pisze: 16 wrz 2017, 20:28
Kurcze , nie obawiasz się , że przypadkowe naciśnięcie dźwigienki wypnie hak w nieodpowiednim momencie ? Widziałem podobne konstrukcje , ale w nich dźwigienka blokująca byla zabezpieczona dodatkowo choćby zawleczką . Pozdrawiam
w zestawie była taka zawleczka jak na tym filmie
ja zastąpiłem to małą kłódką przynajmniej jak zapomnę zdjąć hak to nikt mi go nie ukradnie