Jest, jest i było nawet oferowane w oficjalnej sieci ASO jako dodatkowe akcesorium A potem zaczęły się oferty "after market" na Allegro itp Nie wiem jak z dostępnością tego teraz, ale można poszukać, coś się pewnie znajdzie
P.S. Zerkałem na Aleg.. za tą nakładką i zupełnie przez przypadek trafiłem na aukcję z oryginalnymi nakładkami na przyciski szyb... oczywiście są już moje Dzięki Adam
Zakupiłem u myfrienda z Chin urządzenie zwane Head Up Display . Pozazdrościłem kumplowi, który ma to fabrycznie. No, teraz to już mi niczym nie zaimponuje;) Za 25 dni będzie jak w BeeMce albo "efie szesnastym" hehe;)
,,Szukajcie a znajdziecie" - dzięki kolegom z forum , zadzwoniłem do sklepu firmowego FIATA w B-B i tam już nie ma , ale bardzo uprzejma Pani chciała mi pomóc i znalazła w Auto HIT Tychy -salon FIATA /sklep firmowy/ 2 szt. Listwa na tylny zderzak - cena 92 zł/szt. + na sklepie jeszcze pracownik znalazł dodatkowo 2 szt. Listwa ozdobna na klapę bagażnika - cena 70 zł/szt. Jutro jadę po jeden komplet , a drugi mogę kupić i przywieźć zainteresowanemu na ZLOT w maju.
Z opisu telefonicznego wynika , że są to te same listwy jakie prezentuje na zdjęciach cichy w dniu 13.10.2011
Piękna kobieta to niezbędny element wyposażenia pięknego auta
mwas pisze:A jakie informacje ten HUD będzie Ci wyświetlał ?
Podłączony pod OBD2 więc info aż za dużo. Mnie tak najbardziej to interesuje aktualna prędkość - po tylu latach z Lineą a ja jakoś nie potrafię na szybko trafić wzrokiem w zegar prędkości. Cena ok.32 USD. A to link do aukcji i opisu: https://pl.aliexpress.com/item/W02-Univ ... d869ee402f