A gdzie w Warszawie polecacie dobry punkt "okienniczy"

Planuję tylną oraz boczne szyby na "czarno"
słucham propozycji:-)
p.s przymierzam się też do dwóch wydechów po dwóch stronach, może przy okazji, ktoś, coś zaproponuje.
pozdr!
nachuchać, zrobić sztuczną parę i włączyć ogrzewanie szyby ale nie ma potrzeby, żeby zepsuli Tobie ogrzewanie szyby, musieli by folię którą wcześnie nałożyli na szybę oderwać i jeszcze raz naklejać.duzyjacek pisze:Da się jakoś te paski sprawdzić od razu?
Robiłeś coś u Grzegorza ?ślimak pisze:Polecam w Chorzów. AUTO-TKACZ
Oczywiścieadamson pisze:Robiłeś coś u Grzegorza ?ślimak pisze:Polecam w Chorzów. AUTO-TKACZ
Tak tylko pytam, bo znam go prywatnie, stare dzieje, szkoła średnia.ślimak pisze:Oczywiścieadamson pisze:Robiłeś coś u Grzegorza ?ślimak pisze:Polecam w Chorzów. AUTO-TKACZ
Seicento ja i kilku kolegów inne
Trochę długo jednak było to prawdopodobnie podparte jakimiś argumentami. Wiesz najważniejsze żeby bylo zrobione to dobrze i Ty zadowolony. Jeżeli możesz.miec to szybciej i w tej samej cenie... Może trzeba się zastanowić. Jak zrobisz te szyby to fota musi być:)skory85 pisze:Dzwoniłem dzisiaj do tego warsztatu, trzeba auto w sezonie jesienno zimowym zostawić na dwa dni. Jak coś zacznę bardziej się zastanawiać na wiosnę. Choć w Sosnowcu znalazłem warsztat za tą samą cenę i auto robią w 6-7 h na foliach 3M w tej samej cenie.