Nie wiem, czy będę aż tak ryzykował za 5 ziko...krakus02 pisze:...każdemu dzieciakowi da się po 5 zeta i pójdą myć linki
Proponuję tamtej grupie przekazać, że grabimy kobiety i gwałcimy wioski oraz jemy dzieci z grila. Po 24 odprawiamy czarną mszę i składamy rytualną ofiarę z dziewic i kastrujemy starych kawalerów kamieniami z potoku. Może się rozmyśląemmer pisze:Jeśli chodzi o ognisko, to mamy jeszcze 1 grupę z dziećmi, która też chce ognisko i albo podzielimy i 1 grupa będzie miała w piątek, a druga w sobotę albo grupy się połączą i będą miały razem wspólne ognisko.
Pozdrawiam
Mariola Malec
Szulcik74 pisze:Ja mogę wziąć dwie dwójki nie ma problemu. Podajcie numer konta
Na razie to moja żona się przestraszyłaślimak pisze:Proponuję tamtej grupie przekazać, że grabimy kobiety i gwałcimy wioski oraz jemy dzieci z grila. Po 24 odprawiamy czarną mszę i składamy rytualną ofiarę z dziewic i kastrujemy starych kawalerów kamieniami z potoku. Może się rozmyśląemmer pisze:Jeśli chodzi o ognisko, to mamy jeszcze 1 grupę z dziećmi, która też chce ognisko i albo podzielimy i 1 grupa będzie miała w piątek, a druga w sobotę albo grupy się połączą i będą miały razem wspólne ognisko.
Pozdrawiam
Mariola Malec![]()