Sebek, ponoć w tych silnikach to był standard - zamarzające odmySebek pisze: 03 mar 2018, 20:22 jego SEAT Ibiza 1.4 z 2001 wyżygała 2 litry oleju przez bagnet, cały separator i węże zamarzly.

Sebek, ponoć w tych silnikach to był standard - zamarzające odmySebek pisze: 03 mar 2018, 20:22 jego SEAT Ibiza 1.4 z 2001 wyżygała 2 litry oleju przez bagnet, cały separator i węże zamarzly.
Śmiało, takie info będzie bardzo przydatnekarollino pisze: 04 mar 2018, 9:05 Przy okazji - Macieju pozwolę sobie dopisać do 29-stronicowego wątku o tempomacie info gdzie i jakie konektory kupić. Mi spasowały idealnie![]()
Dziś pogoda byla łaskawa . Na myjkach korki , ale nie moglem już patrzeć na tą sól na karoseriiskory85 pisze: 05 mar 2018, 20:30 Zibi186 moja też dostała taki zabieg, już jej nie poznawalem...![]()
![]()
ale mam jakiś wyciek i pocenie się pod silnikiem. Może to jest to co czułem... Zielsko ha ha ha.... Mysle, żejutro zobaczę co i jak...
Też tak miałem od rana myślałem o spa dla mojej furyzibi186 pisze: 05 mar 2018, 20:37Dziś pogoda byla łaskawa . Na myjkach korki , ale nie moglem już patrzeć na tą sól na karoseriiskory85 pisze: 05 mar 2018, 20:30 Zibi186 moja też dostała taki zabieg, już jej nie poznawalem...![]()
![]()
ale mam jakiś wyciek i pocenie się pod silnikiem. Może to jest to co czułem... Zielsko ha ha ha.... Mysle, żejutro zobaczę co i jak...
![]()
F250 6.7?Tomek pisze: 05 mar 2018, 21:49 A ja tak przypadkowo kupiłem Linusi kolegę..
Do stajni dołączył Fiata brat... czyli Ford.
Niestety to sadzomiotacz, no ale cóż, nie zawsze można mieć wszystko co się lubi. Ciekawe czy to będzie strzał w kolano, czy może mnie zaskoczy i będzie jakoś jeździł.
A już myślałem że Tomek zaskoczy nas informacją , że on też umył autkoTomek pisze: 05 mar 2018, 21:49 A ja tak przypadkowo kupiłem Linusi kolegę..
Do stajni dołączył Fiata brat... czyli Ford.
Niestety to sadzomiotacz, no ale cóż, nie zawsze można mieć wszystko co się lubi. Ciekawe czy to będzie strzał w kolano, czy może mnie zaskoczy i będzie jakoś jeździł.