Co dzisiaj zrobiłem w swoim samochodzie
- Sebastian
- klubowicz
- Przebieg: 35000
- Silnik: 1.4 16v
- Rocznik: 2017
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
Tomek jak zawsze twoja LINKA super wygląda przy mojej to mi już ręce opadają chyba na niej jakieś fatum ciąży W czwartek jadąc do pracy kiedy tak wiało z dachu urwało kawał papy no i mnie trafiło obdarło mi trochę zderzaka no i nadkole przednie.Chyba będę musiał otworzyć swoją lakiernię.Bo już nie wiem ile razy moją Linkę malowałem po prostu straciłem rachubę.
- Kuzyn_z_Sosnowca
- klubowicz
- Przebieg: 144000
- Silnik: T-Jet z gazem
- Rocznik: 2008
- Podziękował: 219 razy
- Otrzymał podziękowań: 375 razy
- emmer
- klubowicz
- Przebieg: 32000
- Silnik: 1.5
- Rocznik: 2017
- Podziękował: 39 razy
- Otrzymał podziękowań: 101 razy
ja swoją umyłem, ale poszedlem na łatwiznę i odwiedziłem myjnie samoobsługowa. wymieniłem żaróweczkę w podświetleniu tablicy z tyłu. na dodatek udało mi się z tyłu za fotelem kierowcy wyhodować mały basen wielkości 30 cm na 20 cm!? jak to zrobiłem - nie wiem sam. mam cztery propozycje: woda dostała sie przez niedomkniętą szybę, woda dostała się gdzies przez uszczelki, wode wylały dzieciaki i nic nie powiedziały, woda dostała sie od spodu auta.
a więc samochód drugi dzień stoi w garażu i schnie. spód auta dokładnie obejrzałem także jeden powód odpada. po całkowitym wysuszeniu bede eliminował kolejne przyczyny (oprócz dzieci oczywiście
)
a więc samochód drugi dzień stoi w garażu i schnie. spód auta dokładnie obejrzałem także jeden powód odpada. po całkowitym wysuszeniu bede eliminował kolejne przyczyny (oprócz dzieci oczywiście

- cichy
- klubowicz
- Przebieg: 217000
- Silnik: 2.0 110KM HDi
- Podziękował: 104 razy
- Otrzymał podziękowań: 70 razy
- Kontakt:
jak sobie przypominam to już Twoja kolejna wymiana będzie w tablicy rejestracyjnej.emmer pisze:wymieniłem żaróweczkę w podświetleniu tablicy z tyłu.
emmer pisze:mały basen
jeśli by tak było to byś miał również mokrą kanapę, co do uszczelkiemmer pisze: mam cztery propozycje: woda dostała się przez niedomkniętą szybę

[ Dodano: |9 Sty 2012|, o 08:38 ]
miałem coś podobnego w bagażniku w komorze koła zapasowego, małe bajorko ale tylko raz i więcej się to nie powtórzyło.
Sympatyk forum :-)
- Tomek
- Moderator
- Przebieg: 131000
- Silnik: 1.4 V8 + LPG
- Rocznik: 2009
- Podziękował: 287 razy
- Otrzymał podziękowań: 304 razy
Mam myjkę ciśnieniową z pianownicą, ale... nie chce mi się jej nigdy wyciągaćCoval pisze:Tomek, masz myjkę ciśnieniową z pianownicą, czy pianownice ręczną?

Ostatnio specyfik który się wlewa do pianownicy leję po prostu do wiaderka, i myję tak jakbym mył zwykłym szamponem.
Ale z tą ręczną pianownicą to mi dobry pomysł podsunąłeś

Zaraz się rozeznam w tym temacie.
- Kuzyn_z_Sosnowca
- klubowicz
- Tomek
- Moderator
- Przebieg: 131000
- Silnik: 1.4 V8 + LPG
- Rocznik: 2009
- Podziękował: 287 razy
- Otrzymał podziękowań: 304 razy
Sporo kosztuje. Raczej nie porwę się na zakup.200zł :\
Myjkę ciśnieniową oraz odkurzacz przemysłowy kupiliśmy wspólnie z kumplami z roboty. Każdy dał parę groszy, zebrało się i jest wspólny sprzęt. Kto chce to używa. Ale na pianownicę to ich raczej nie namówię, a sam nie będę inwestował.
Przy naszej myjce jest pianownica, ale działa dość marnie, a samej myjki też już długo nie wyciągałem, bo rozkładać się nie chce do jednego auta.
Jak parę osób myje na raz samochody to się wyciąga, i nawet się dobrze spisuje.
Myjka Black&Deker.
- Kuzyn_z_Sosnowca
- klubowicz
Jakiej piany używasz?rs8 pisze:Coval, spokojnie starczy ci na linke jeszcze nawet zostanie. Mi udało się kupic na promocji za 175złCoval pisze:GLORIA FM10 FOAM MASTER, podobno najlepsza na rynku tylko nie wiem jak z wydajnością. Ile można zrobić zbiorniczkiem 1,5L? 200zł :\
Na forum KA temat Glorii dosyć napięty, bo sprzęt lubi nawalić.