Co dzisiaj zrobiłem w swoim samochodzie
- cichy
- klubowicz
- Przebieg: 217000
- Silnik: 2.0 110KM HDi
- Podziękował: 104 razy
- Otrzymał podziękowań: 70 razy
- Kontakt:
ja myślę że benzyną ekstrakcyjną bez problemu zejdzie tylko gorzej będzie z tym otarciem widocznym na drugim zdjęciu gdzie ewidentnie z tarł mi lakier a jutro popyta parkingowego czy przypadkiem nie widział kogoś kto się otarł o moje auto, przyzwoitość by nakazywała przynajmniej telefon zostawić a nie jak tchórz zwiać. U mnie to pikuś kiedyś na ul. Świędoduskiej w Lublinie widziałem jak kobieta wyjeżdżała niszcząc auto stojące przed nią i zwiała całe szczęście ktoś zapisał jej blachy i w takiej sytuacji będzie pokrywała z własnej kieszeni a nie z ubezpieczali dla tego że zwiała. Popieram takie działanie prawa.
Sympatyk forum :-)
- karol_zydek
- klubowicz
- Przebieg: 170000
- Silnik: 1.4
- Rocznik: 2008
- Podziękował: 13 razy
- Otrzymał podziękowań: 42 razy
-
- klubowicz
- Przebieg: 0
- Silnik: 1.4 8v 77KM
- Podziękował: 3 razy
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
Tak jest prościej i czytelniej - nie wszyscy potrafią rozszyfrować "PoKeMoNoWe BlUbRy" - osobiście także jestem zwolennikiem pisania poprawną polszczyzną, w końcu to nie forum dla gimnazjalistów.karol_zydek pisze:Nie wiedziałem że piszemy tutaj tylko poprawna polszczyzną Pozdrawiam
Odrzucam Waszą rzeczywistość i tworzę sobie własną 

- Tomek
- Moderator
- Przebieg: 131000
- Silnik: 1.4 V8 + LPG
- Rocznik: 2009
- Podziękował: 287 razy
- Otrzymał podziękowań: 304 razy
Ooo trafiłeś w sedno. Takie sobie właśnie zrobiłem chcąc przetrzeć na masce miejsce po ptakowej kupie właśnie pastą Tempors8 pisze:Co do tempo http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic. ... 82&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;

- smak56
- klubowicz
- Przebieg: 285000
- Silnik: 1.3 multijet
- Rocznik: 2007
- Podziękował: 368 razy
- Otrzymał podziękowań: 621 razy
karol_zydek; dowcip czy żarcik Twój również zrozumiałem. I nie był to wytyk, tak jak dowcipne kontynuowanie rozpoczętej przez Ciebie zabawy gry w słówka. Mam jednak doświadczenia, które czasami odświeżają sie po latach. Dokładnie w ten sposób pisał mój podwładny w pismach urzędowych używając "ś" zamiast "si". Np. ul. Ptaśa, ul. Kiśelińska, śę, prośak itd. Gdyby zwracać uwagę na poprawność pisowni na forum to nie wiem czasami czy chodzi o "może" czy "morze" (w jednym zdaniu) choć jest funkcja "sprawdź pisownię". Tak więc nie chce uchodzić za czepialskiego, literówki mogą przytrafić się każdemu, ale uważam tak jak Q.
smak56
* * * *

* * * *
- karol_zydek
- klubowicz
- mireks
- klubowicz
- Przebieg: 159000
- Silnik: 2.0 Multijet
- Rocznik: 2012
- Podziękował: 7 razy
- Otrzymał podziękowań: 26 razy
- Kontakt:
Wymiana kompletu żarówek w podświetleniu panelu sterowania nawiewem. Przepaliły się obydwie w odstępie dwóch tygodni. Czas wymiany 20 minut. Robota we własnym zakresie. Poprzednie wytrzymały 10 miesięcy.
Rzutem na taśmę do wymiany poszły też żarówki podświetlenia rejestracji. Jedna zaczęła niedomagać, a to oznaczało, że nebawem przepalą się odbywie w tym samym czasie.
Koszt wymiany zamknął się w cenie zakupu żarówek
Rzutem na taśmę do wymiany poszły też żarówki podświetlenia rejestracji. Jedna zaczęła niedomagać, a to oznaczało, że nebawem przepalą się odbywie w tym samym czasie.
Koszt wymiany zamknął się w cenie zakupu żarówek

- karol_zydek
- klubowicz