No i po powrocie... niestety, wszystko co dobre szybko się kończy, czas więc wrócić do brutalnej rzeczywistości

Droga powrotna super, chociaż trochę wiało i pomiędzy Krakowem a Śląskiem było bardziej biało, jak w Zakopcu !

Wracałem standardowo, czyli zakopianką do Krakowa, obwodnica, ominąłem autostradę i pojechałem drogą 94 przez Olkusz, dalej obwodnicą śląska i potem jedyneczką przez Częstochowę, Piotrków, Łódź, Włocławek, Toruń, a z Torunia autostradą do samego Gdańska

Czas całej trasy - równie 10 godzin, w tym ok godzinny postój w Częstochowie

Dane z trasy powrotnej od Częstochowy: przejechane ok 444 km, średnie spalanie wyszło 6.8 l/100 km - było by 6.6, ale pod koniec autostrady troszkę poniosła mnie ułańska fantazja

Śmieję się, że w drodze powrotnej spalanie mniejsze, bo mieliśmy z górki
krakus02 pisze:...uważaj przed Piotrkowem Tryb. (w kierunku Łodzi), przed początkiem krótkiego odcinka autostrady, tam bardzo lubią stać...
krakus02, na CB ostrzegają o takich rzeczach
A teraz

i lulu

Więc

dla Was !
bucu74 miłego wypoczynku i do następnego spotkania
Aaaa, byłabym zapomniał... całkowity przejechany dystans: 1566.1 km, całkowite śr. spalanie: 7.4 l/100 km, całkowita średnia prędkość: 68 km/h, całkowity czas jazdy: 22:48. Na miejscu troszkę się jeszcze poruszaliśmy, więc to nie jest tylko trasa tam i z powrotem