Przyciemnianie szyb
-
- klubowicz
- Przebieg: 27000
- Silnik: 1,4
- Rocznik: 2009
Takwill pisze:Tył w sensie 5 elementów?
[ Dodano: |21 Cze 2011|, o 20:32 ]
darcyn pisze:to jest jedyny gość który liczy się w przyciemnianiu szyb.
klei zawsze z jednego kawałka, co np w modelu e39 (tył) nikt w Polsce (!!!) NIE ZROBI
http://przyciemnianie-jaworzno.info/index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ile płaciliście w Jaworznie za przyciemnienie szyb?
himek72
- ślimak
- Administrator
- Przebieg: 7000
- Silnik: 2.0 HYBRID
- Rocznik: 2022
- Podziękował: 553 razy
- Otrzymał podziękowań: 441 razy
- Kontakt:
Nie spotkałem się, ale jakoś ta opcja nie przemawia do mnie. Jak się odkleiło tzn. że klej nie trzyma i raczej powinni wymienić cały element(folię) na szybę. Może będzie wyciskać powietrze przed ty procesem zrobi małą dziurkę w foli aby powietrze miało gdzie ulecieć.pawe1_c pisze:Mam pytanko czy ktoś się spotkał z was z czymś takim jak dociskanie tych pęcherzy, bo właśnie tak to zrozumiałem.
- cichy
- klubowicz
- Przebieg: 217000
- Silnik: 2.0 110KM HDi
- Podziękował: 104 razy
- Otrzymał podziękowań: 70 razy
- Kontakt:
Do mnie również nie przemawia :( Przyciemniając szyby specjalnie dałem auto do profesjonalistów płacąc za to słone pieniądze właśnie po to by mnie coś takiego nie spotkało, rozmawiając przez telefon z ich szefem wyczułem w jego głosie zakłopotanie. Sam nie wiem co o tym mam myśleć bo jak dla mnie cała folia na szybie nadaje się do wymiany.ślimak pisze:jakoś ta opcja nie przemawia do mnie.
Sympatyk forum :-)
- karollino
- klubowicz
- Przebieg: 225000
- Silnik: 1,4 77KM
- Rocznik: 2010
- Podziękował: 110 razy
- Otrzymał podziękowań: 98 razy
No faktycznie, osłona tych linii jest tak delikatna jak lakier na naszych bolidach. Ja mam u siebie (-2), bo razu pewnego położyłem na tylnej półce (podczas odkurzania wnętrza) damską torebkę. Co ciekawe, do dziś jestem przekonany, że szyby nie dotknąłem klamrą ani żadną metalową częścią.ślimak pisze:mam (-1) na tylnej szybie :(
Fiat Linea Dynamic:
+ DRL
+ subwoofer i maty w drzwiach
+ lusterko wsteczne autochrom z kamerą cofania
+ elektryczna regulacja lędźwi
+ regulacja wysokości fotela pasażera
+ podłokietnik z nawiewem
+ klimatronik
+ tempomat
+ DRL
+ subwoofer i maty w drzwiach
+ lusterko wsteczne autochrom z kamerą cofania
+ elektryczna regulacja lędźwi
+ regulacja wysokości fotela pasażera
+ podłokietnik z nawiewem
+ klimatronik
+ tempomat
- cichy
- klubowicz
- Kontakt:
Z tylną szybką mam już porządek zrobiony. Dzisiaj na gwarancji mi poprawili, wcześniej przez telefon chłopak mówił o dociskaniu nic takiego miejsca nie miało. Zerwali mi folię szybę wyczyścili, samą szybę czyścili z półgodziny i nakleili nową
wyczuliłem ich na początku co do ogrzewania szyby, przez trzy dni mam nie używać ogrzewania więc prędko się nie dowiem czy coś nie zruszyli. Jeden kłopot mniej 

- cichy
- klubowicz
- Kontakt:
Tomek, Solidni to są, zresztą mam papier gdzie pisze że mam 5 lat gwarancji na folię jak i na montaż a jak odjeżdżałem od nich to chłopak mówił że jak by się coś działo to żeby dzwonić. Ta cała sytuacja z tymi pęcherzami po takim długim czasie od montażu jest dla nich bardzo dziwna, mówili mi że przez te lata jak przyciemniają nie spotkali się z tym, od montażu przez kilka miesięcy tak ale niedużej.