Super! Takie spoty są rewelacyjne! Nasz krakowski wyszedł elegancko, było 5 Linek (w tym jedna Sebastiana - szacunek dla kolegi), a i jeszcze pojawiła się na chwilę jedna zwerbowana świeżutko przez duskapa:) także nawet 6 - każda w innym kolorze. krakus02 wrzuci fotki jak będzie chwila - dzięki krakus02! pozdrawiam
Betinac sie stara dla LKP i wreczyła dzis az dwie wizytowki jedna przy M1 a druga na Ratajach pozdrawiam Wszystkich klubowiczow i obecnych z dzisiejszego zlotu:P:P no i oczywiscie pozdrowienia najserdeczniejsze dla Ślimaczka i Willa:)
Gratuluję spotkania ja dziś byłem na mini złocie w Krakowie było superrrr.Następnym razem może zawitam do Poznania tym bardziej że mam rodzinkę w Ostrowie WLKP a to rzut beretem do Poznania byłby to zlot połączony z odwiedzeniem rodzinki do Ostrowa wybieram się w czerwcu jak będzie w tych dniach organizowany mini spot to postaram się na nim pojawić.
Gratuluje spotkania w Poznaniu i Krakowie. Jak to fajnie zobaczyć na zdjęciu ludzi których się poznało na żywo. Mam nadzieję, że wszyscy się spotkamy w maju na zlocie ogólnopolskim Aby wspólnie napić się