Motorek4612 pisze: ↑12 lut 2024, 20:59
I dzisiaj wymieniłem prawy przedni czujnik ABS, nowy wyzionął ducha, oddałem go na reklamację, Ciekawe czy uznają????
Nie uznali...... hmmmm .
Jakiś czas temu pisałem że mnie to auto wyprowadziło z równowagi do tego stopnia że miałem go po kokardę.....
Po jakimś czasie emocje nieco opadły i fiacior nadal jest do kupienia. Ale zaczął jeździć jak powinien.
W środę będę wymieniał zawias z przodu. Amorki osłony odboje,i poduszki amorów. Lewy przedni dziś wylał i auto zaczęło jeździć nie stabilnie na dziurach.....
Więc fiacior idzie do garażu a wyciągam Matiza.....
Zamówiony zestaw ze znanego portalu aukcyjnego.... we wtorek dojdzie... oby sprężyny były całe.....
Tak wiem co powiecie......
Mało tego. Pojechałem dziś fiaciorem na giełdę do Gorzowa.... zaczepił mnie starszy facet na parkingu i pyta o auto i poprzedniego właściciela.... Od słowa do słowa okazało się iż dziadek od którego kupiłem auto mówił prawdę, że jeździł tylko po mieście i wolno nie przekraczał 80km/h, ale zapomniał dodać że na taxi...... dziadzio przed sprzedażą usunął wpis z dowodu o taryfie....... To wiele wyjaśnia ...... dlatego tyle usterek na raz, w tak krótkim czasie .
l teraz można mnie dobić......
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.