Może się powtarzam ale ...Tempomat

Informacje ogólne
TERMINATOR
klubowicz
klubowicz
Posty: 58
Rejestracja: 17 gru 2018, 22:10
Przebieg: 117000
Silnik: 1.4 16v turbo
Rocznik: 2010
Postawił Piwo;: razy
Otrzymał Piw: razy

Może się powtarzam ale ...Tempomat

Post autor: TERMINATOR » 22 sty 2019, 12:15

Czy każdy fiat linea w wersji emotion posiada tempomat jeżeli nie albo tak to jak to sprawdzić :ryczy
:-<<
Fiat linea 1.4 gaz 78 km granatowa Dynamic
Fiat linea 1.4 gaz 120 km srebrna Emotion
Parki się lepiej trzymają

Awatar użytkownika
mwas
Prezes
Prezes
Posty: 5983
Rejestracja: 15 lut 2010, 11:51
Przebieg: 180000
Silnik: 1.4 8v
Rocznik: 2007
Lokalizacja: Gdańsk
Postawił Piwo;: razy
Otrzymał Piw: razy
Kontakt:

Re: Może się powtarzam ale ...Tempomat

Post autor: mwas » 22 sty 2019, 12:24

Powtarzasz się ale... widzę, że masz status "NOWY", czyli nie masz jeszcze dostępu do manuala z opisem podłączenia i aktywacji tempomatu oraz wszystkich niezbędnych informacji w tym temacie. Otóż, po raz kolejny umieszczam to info - każda Linea ma tempomat :luzak Trzeba go tylko podłączyć i aktywować kontrolkę :ink Więcej szczegółów znajdziesz w dziale "MANUALE" a konkretnie TU -> viewtopic.php?f=94&t=2857 tylko że dostęp tam uzyskasz po osiągnięciu statusu "KLUBOWICZ" czyli 30 postów na forum :ink Już niewiele Ci brakuje :ink
Linea Dynamic 1.4 8V '2007

TERMINATOR
klubowicz
klubowicz
Posty: 58
Rejestracja: 17 gru 2018, 22:10
Przebieg: 117000
Silnik: 1.4 16v turbo
Rocznik: 2010
Postawił Piwo;: razy
Otrzymał Piw: razy

Re: Może się powtarzam ale ...Tempomat

Post autor: TERMINATOR » 23 sty 2019, 12:48

No i coś znowu ....nowego się dowiedziałem
:-<<
Fiat linea 1.4 gaz 78 km granatowa Dynamic
Fiat linea 1.4 gaz 120 km srebrna Emotion
Parki się lepiej trzymają

Lexa
klubowicz
klubowicz
Posty: 32
Rejestracja: 13 lut 2019, 15:21
Przebieg: 100000
Silnik: 1.4 8V
Rocznik: 2007
Lokalizacja: Odesa
Postawił Piwo;: razy
Otrzymał Piw: razy

Re: Może się powtarzam ale ...Tempomat

Post autor: Lexa » 12 mar 2019, 21:38

mwas pisze:
22 sty 2019, 12:24
Powtarzasz się ale... widzę, że masz status "NOWY", czyli nie masz jeszcze dostępu do manuala z opisem podłączenia i aktywacji tempomatu oraz wszystkich niezbędnych informacji w tym temacie. Otóż, po raz kolejny umieszczam to info - każda Linea ma tempomat :luzak Trzeba go tylko podłączyć i aktywować kontrolkę :ink Więcej szczegółów znajdziesz w dziale "MANUALE" a konkretnie TU -> viewtopic.php?f=94&t=2857 tylko że dostęp tam uzyskasz po osiągnięciu statusu "KLUBOWICZ" czyli 30 postów na forum :ink Już niewiele Ci brakuje :ink
już mam 30, a status się nie zmienił :oj

Awatar użytkownika
mwas
Prezes
Prezes
Posty: 5983
Rejestracja: 15 lut 2010, 11:51
Przebieg: 180000
Silnik: 1.4 8v
Rocznik: 2007
Lokalizacja: Gdańsk
Postawił Piwo;: razy
Otrzymał Piw: razy
Kontakt:

Re: Może się powtarzam ale ...Tempomat

Post autor: mwas » 12 mar 2019, 21:46

Trochę zaspamowałeś forum, no ale OK... Twój status powinien się automatycznie zmienić, sprawdzamy o się dzieje.
Linea Dynamic 1.4 8V '2007

Awatar użytkownika
ślimak
Administrator
Administrator
Posty: 3500
Rejestracja: 03 gru 2009, 21:39
Przebieg: 28000
Silnik: 1.2 TCe
Rocznik: 2016
Lokalizacja: Bytom
Postawił Piwo;: razy
Otrzymał Piw: razy
Kontakt:

Re: Może się powtarzam ale ...Tempomat

Post autor: ślimak » 12 mar 2019, 22:06

Już jest OK. Lexa - do dzieła :)
Renault Megane IV 1.2 TCe Energy Intens 132KM

Awatar użytkownika
ślimak
Administrator
Administrator
Posty: 3500
Rejestracja: 03 gru 2009, 21:39
Przebieg: 28000
Silnik: 1.2 TCe
Rocznik: 2016
Lokalizacja: Bytom
Postawił Piwo;: razy
Otrzymał Piw: razy
Kontakt:

Re: Może się powtarzam ale ...Tempomat

Post autor: ślimak » 13 mar 2019, 19:16

Zamykam temat
Renault Megane IV 1.2 TCe Energy Intens 132KM

Zablokowany