podmiana radia

Gra muzyka
Awatar użytkownika
Tomek
Moderator
Moderator
Posty: 6309
Rejestracja: 10 sty 2010, 21:26
Przebieg: 129000
Silnik: 1.4 V8 + LPG
Rocznik: 2009
Lokalizacja: Radom
Postawił Piwo;: razy
Otrzymał Piw: razy

Re: podmiana radia

Post autor: Tomek » 09 maja 2018, 22:14

temp pisze:
09 maja 2018, 22:07
Do tego mogę Ci napisać co kupić, by działało sterowanie z kiery i cycuś glancuś :brawo
Napisz, bo ciekaw jestem.

Awatar użytkownika
adamson
klubowicz
klubowicz
Posty: 2065
Rejestracja: 11 gru 2009, 19:46
Przebieg: 95500
Silnik: 1.4 8V
Rocznik: 2009
Lokalizacja: SW / Świętochłowice / O.S.
Postawił Piwo;: razy
Otrzymał Piw: razy
Kontakt:

Re: podmiana radia

Post autor: adamson » 09 maja 2018, 22:32

Hmm, ja też :pomysli
FIAT LINEA 1.4 8V *DYNAMIC* GRAFIT UNDERGROUND '2009 ->LIMITED EDITION->

Awatar użytkownika
temp
klubowicz
klubowicz
Posty: 116
Rejestracja: 12 lis 2016, 22:52
Przebieg: 73000
Silnik: 1.4 8V
Rocznik: 2007
Lokalizacja: Gorzów Wielkopolski
Postawił Piwo;: razy
Otrzymał Piw: razy
Kontakt:

Re: podmiana radia

Post autor: temp » 09 maja 2018, 22:56

To: https://www.car-tronic.pl/adapter-do-st ... a0052-p847+ odpowiedni kabelek do wybranego radia :luzak

DaRiuSz
klubowicz
klubowicz
Posty: 77
Rejestracja: 24 sty 2014, 21:59
Przebieg: 118200
Silnik: 1.4 8V+lpg
Rocznik: 2009
Lokalizacja: TSA
Postawił Piwo;: razy

Re: podmiana radia

Post autor: DaRiuSz » 10 maja 2018, 6:50

temp pisze:
09 maja 2018, 22:56
To: https://www.car-tronic.pl/adapter-do-st ... a0052-p847+ odpowiedni kabelek do wybranego radia :luzak
Pisałem do nich już chwilę czasu, nie ma gwarancji że z linką zadziała z gp tak.

Awatar użytkownika
temp
klubowicz
klubowicz
Posty: 116
Rejestracja: 12 lis 2016, 22:52
Przebieg: 73000
Silnik: 1.4 8V
Rocznik: 2007
Lokalizacja: Gorzów Wielkopolski
Postawił Piwo;: razy
Otrzymał Piw: razy
Kontakt:

Re: podmiana radia

Post autor: temp » 10 maja 2018, 7:40

No to widzę, że są durni, bo ja najpierw zamówiłem u nich ten moduł do GP, ale nie zadziałał, więc odesłałem i po poszukiwaniach informacji w necie zamówiłem wersję pod Bravo, która działa do dziś. Po wszystkim zadzwoniłem, powiedziałem im co i jak, dziękowali i mówili, że dopiszą w danych, że działa z Lineą - tymczasem jak widzę pojawiło się Stilo, a o Linei już zapomnieli... W każdym razie mi działa, i też mam wersję Dynamic :ink
Z resztą przeczytaj sobie mój komentarz pod tym konkretnym produktem na ich stronie :zlośnik

Awatar użytkownika
Kuzyn_z_Sosnowca
Moderator
Moderator
Posty: 6441
Rejestracja: 09 gru 2009, 7:34
Przebieg: 145000
Silnik: T-Jet z gazem
Rocznik: 2008
Lokalizacja: Sosnowiec
Postawił Piwo;: razy
Otrzymał Piw: razy

Re: podmiana radia

Post autor: Kuzyn_z_Sosnowca » 11 maja 2018, 6:43

Też już gdzieś słyszałem, że do Linei potrzebny jest adapter CAN z Bravo, a nie z GP, mimo iż radia wyglądają identycznie. To też może być powodem trudności podmiany radia z GP.

Awatar użytkownika
helletic
klubowicz
klubowicz
Posty: 2337
Rejestracja: 10 mar 2012, 0:21
Przebieg: 185000
Silnik: 1.4 8V + LPG
Rocznik: 2007
Lokalizacja: Poznań/ Zalasewo
Postawił Piwo;: razy
Otrzymał Piw: razy

Re: podmiana radia

Post autor: helletic » 11 maja 2018, 9:57

Oj chopoki, chopoki...zapomnieliśta, jak to w mojej Lince na żywo widzieliśta niefabryczne radio, a sterowanie z kiery działało :zlośnik . Też już kiedyś pisałem o tym module i że właśnie z "kropka" nie pasuje, tylko z Bravo :ok)

ODPOWIEDZ
stoły drewniane

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości