dołożenie Tempomatu

Awatar użytkownika
smak56
klubowicze
klubowicze
Posty: 3816
Rejestracja: 19 lis 2010, 15:17
Przebieg: 207777
Silnik: 1.3 multijet
Rocznik: 2007
Lokalizacja: Zielona Góra
Postawił Piwo;: razy
Otrzymał Piw: razy

Re: dołożenie Tempomatu

Post autor: smak56 » 10 kwie 2013, 17:58

Tomek, ile kosztowała? (z przesyłką)
smak56
****
Obrazek

Awatar użytkownika
Tomek
Moderator
Moderator
Posty: 6142
Rejestracja: 10 sty 2010, 21:26
Przebieg: 129000
Silnik: 1.4 V8 + LPG
Rocznik: 2009
Lokalizacja: Radom
Postawił Piwo;: razy
Otrzymał Piw: razy

Re: dołożenie Tempomatu

Post autor: Tomek » 10 kwie 2013, 18:18

124 PLN z przesyłką pobraniową :) 108+15 przesyłka.
Jest w bardzo dobrym stanie, no i tak jak prosiłem sprzedawcę, ma drugą stronę kostki :)

Awatar użytkownika
smak56
klubowicze
klubowicze
Posty: 3816
Rejestracja: 19 lis 2010, 15:17
Przebieg: 207777
Silnik: 1.3 multijet
Rocznik: 2007
Lokalizacja: Zielona Góra
Postawił Piwo;: razy
Otrzymał Piw: razy

Re: dołożenie Tempomatu

Post autor: smak56 » 10 kwie 2013, 18:21

Dzięki za info :ok)
smak56
****
Obrazek

emmer
Moderator
Moderator
Posty: 5994
Rejestracja: 08 gru 2009, 9:18
Przebieg: 181000
Silnik: 1.4 T-Jet + LPG
Rocznik: 2008
Lokalizacja: Białobrzegi
Postawił Piwo;: razy
Otrzymał Piw: razy

Re: dołożenie Tempomatu

Post autor: emmer » 10 kwie 2013, 19:30

moja też doszła (89,99) :) i też ma druga stronę kostki. doszły także konektorki. mam na zapas, jak nie zepsuje to moge puścić dalej
Obrazek

Awatar użytkownika
afro
klubowicze
klubowicze
Posty: 142
Rejestracja: 09 kwie 2012, 12:47
Przebieg: 219999
Silnik: 1.3 multijet
Rocznik: 2007
Lokalizacja: Mszczonów
Postawił Piwo;: razy
Otrzymał Piw: razy

Re: dołożenie Tempomatu

Post autor: afro » 10 kwie 2013, 19:42

emmer pisze:moja też doszła (89,99) :) i też ma druga stronę kostki. doszły także konektorki. mam na zapas, jak nie zepsuje to moge puścić dalej
emmer jak nie zmarnujesz wszystkich to daj znać
afro

Awatar użytkownika
adamson
klubowicze
klubowicze
Posty: 1911
Rejestracja: 11 gru 2009, 19:46
Przebieg: 91000
Silnik: 1.4 8V
Rocznik: 2009
Lokalizacja: SW / Świętochłowice / Oberschlesien
Postawił Piwo;: razy
Otrzymał Piw: razy
Kontakt:

Re: dołożenie Tempomatu

Post autor: adamson » 10 kwie 2013, 22:34

Moja też dzisiaj doszła 110 zł z przesyłką, ale bez drugiej strony kostki :przykry , niestety sprzedawca nie miał. Będę musiał coś uciąć i przerobić, nie ma problemu :luzak .
FIAT LINEA 1.4 8V *DYNAMIC* GRAFIT UNDERGROUND '2009 ->LIMITED EDITION->

Awatar użytkownika
leszek1234
klubowicze
klubowicze
Posty: 1489
Rejestracja: 25 lis 2012, 19:32
Przebieg: 100000
Silnik: 1.4 16V Turbo + LPG
Rocznik: 2009
Lokalizacja: blisko Rybnika
Postawił Piwo;: razy
Otrzymał Piw: razy

Re: dołożenie Tempomatu

Post autor: leszek1234 » 11 kwie 2013, 6:33

wtyczkę rozbierz a dokup tylko wąskie konektory (damskie, bo przy manetce są męskie) - są takie w sklepach motoryzacyjnych i pasują. Te kupione zarobisz na przewodzie z komory silnika i będzie cacy :)

Online
Awatar użytkownika
mwas
Prezes
Prezes
Posty: 5265
Rejestracja: 15 lut 2010, 11:51
Przebieg: 158888
Silnik: 1.4 8v
Rocznik: 2007
Lokalizacja: Gdańsk
Postawił Piwo;: razy
Otrzymał Piw: razy
Kontakt:

Re: dołożenie Tempomatu

Post autor: mwas » 11 kwie 2013, 13:03

Konektory poszły, więc od jutra zaglądać do skrzynek :ink
Linea Dynamic 1.4 8V '2007

Awatar użytkownika
Tomek
Moderator
Moderator
Posty: 6142
Rejestracja: 10 sty 2010, 21:26
Przebieg: 129000
Silnik: 1.4 V8 + LPG
Rocznik: 2009
Lokalizacja: Radom
Postawił Piwo;: razy
Otrzymał Piw: razy

Re: dołożenie Tempomatu

Post autor: Tomek » 11 kwie 2013, 13:18

Dziękujemy Ci :)

Awatar użytkownika
smak56
klubowicze
klubowicze
Posty: 3816
Rejestracja: 19 lis 2010, 15:17
Przebieg: 207777
Silnik: 1.3 multijet
Rocznik: 2007
Lokalizacja: Zielona Góra
Postawił Piwo;: razy
Otrzymał Piw: razy

Re: dołożenie Tempomatu

Post autor: smak56 » 15 kwie 2013, 12:18

Odebrałem zamówiony włącznik tempomatu (pająk za 70 zł z przesylką). Doszedłem do wniosku, że jednak go (tempomat) założę. Tomek jeżeli możesz (masz na wierzchu) zwymiaruj mi piny do wtyczki przy silniku (te od mwas-a) :foto mile widziane (na PW). Nie umiem ich wyjąć z mojej wtyczki (a nie chcę nic popsuć) aby takie dokupić (załatwić). Chyba, że ktoś ma za dużo :)
smak56
****
Obrazek

Online
Awatar użytkownika
mwas
Prezes
Prezes
Posty: 5265
Rejestracja: 15 lut 2010, 11:51
Przebieg: 158888
Silnik: 1.4 8v
Rocznik: 2007
Lokalizacja: Gdańsk
Postawił Piwo;: razy
Otrzymał Piw: razy
Kontakt:

Re: dołożenie Tempomatu

Post autor: mwas » 15 kwie 2013, 14:25

Jeśli ma ktoś suwmiarkę, to fajnie byłoby ściągnąć dokładne wymiary tych konektorów, ja niestety suwmiarki nie posiadam a chyba muszę się w nią w końcu zaopatrzyć... smak56, jak chcesz, to mogę Ci porobić dokładne fotki ze wszystkich stron, bo jeden komplet jeszcze u mnie leży i czeka na "odbiór osobisty łącznie z montażem" przez swojego właściciela :ink
Linea Dynamic 1.4 8V '2007

Awatar użytkownika
smak56
klubowicze
klubowicze
Posty: 3816
Rejestracja: 19 lis 2010, 15:17
Przebieg: 207777
Silnik: 1.3 multijet
Rocznik: 2007
Lokalizacja: Zielona Góra
Postawił Piwo;: razy
Otrzymał Piw: razy

Re: dołożenie Tempomatu

Post autor: smak56 » 15 kwie 2013, 14:42

Rozumiem, chciałeś napisać, że nie leży a leżakuje i czeka na....... Poznań to ładne miasto :ryczy . Bardzo proszę o foto na PW!
smak56
****
Obrazek

Awatar użytkownika
helletic
klubowicze
klubowicze
Posty: 2223
Rejestracja: 10 mar 2012, 0:21
Przebieg: 175000
Silnik: 1.4 8V + LPG
Rocznik: 2007
Lokalizacja: POZ
Postawił Piwo;: razy
Otrzymał Piw: razy

Re: dołożenie Tempomatu

Post autor: helletic » 15 kwie 2013, 18:31

mwas pisze: "odbiór osobisty łącznie z montażem" przez swojego właściciela :ink
smak56 pisze:Rozumiem, chciałeś napisać, że nie leży a leżakuje i czeka na....... Poznań to ładne miasto :ryczy
:ryczy :ryczy :ryczy :ryczy :ryczy :ryczy :ryczy :ryczy :ryczy

Awatar użytkownika
Tomek
Moderator
Moderator
Posty: 6142
Rejestracja: 10 sty 2010, 21:26
Przebieg: 129000
Silnik: 1.4 V8 + LPG
Rocznik: 2009
Lokalizacja: Radom
Postawił Piwo;: razy
Otrzymał Piw: razy

Re: dołożenie Tempomatu

Post autor: Tomek » 16 cze 2013, 7:17

Ależ ja mam teraz raj z tym tempomatem :)
Na początku nie wiedziałem co z nogami zrobić, ale już się przyzwyczaiłem :)
Samo mnie teraz do roboty wozi.
Jeszcze raz ogromne podziękowania dla Macieja :ok)

Online
Awatar użytkownika
mwas
Prezes
Prezes
Posty: 5265
Rejestracja: 15 lut 2010, 11:51
Przebieg: 158888
Silnik: 1.4 8v
Rocznik: 2007
Lokalizacja: Gdańsk
Postawił Piwo;: razy
Otrzymał Piw: razy
Kontakt:

Re: dołożenie Tempomatu

Post autor: mwas » 16 cze 2013, 15:29

Nie ma sprawy, miłego śmigania :jazda
Linea Dynamic 1.4 8V '2007

ODPOWIEDZ
stoły drewniane

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość