Interfejs diagnostyczny

Grubyzzz
klubowicz
klubowicz
Posty: 33
Rejestracja: 29 cze 2018, 15:23
Przebieg: 80000
Silnik: 1.4 8V + LPG
Rocznik: 2009
Lokalizacja: Żywiec
Otrzymał Piw: razy

Re: Interfejs diagnostyczny

Post autor: Grubyzzz » 16 lip 2018, 21:33

Tak też myślałem że g...no z tego będzie no ale dałem kilka $ na aliexpress jutro będę miał więc się pobawię. A czemu mówisz że wyświetlają tylko kilka parametrów z tego co wiem to wyświetlają te same parametry co programy na kompa tylko że trzeba wykupić albo ściągnąć pełna wersje

Awatar użytkownika
mwas
Prezes
Prezes
Posty: 5820
Rejestracja: 15 lut 2010, 11:51
Przebieg: 173371
Silnik: 1.4 8v
Rocznik: 2007
Lokalizacja: Gdańsk
Postawił Piwo;: razy
Otrzymał Piw: razy
Kontakt:

Re: Interfejs diagnostyczny

Post autor: mwas » 16 lip 2018, 21:37

Tak, wyświetlają podobne padametry ale nic więcej... nie zrobisz nim wielu nastaw czy odpowiedniej interpretacji błędów :oj Chociaż błędy powinno udać się kasować :pomysli
Linea Dynamic 1.4 8V '2007

Grubyzzz
klubowicz
klubowicz
Posty: 33
Rejestracja: 29 cze 2018, 15:23
Przebieg: 80000
Silnik: 1.4 8V + LPG
Rocznik: 2009
Lokalizacja: Żywiec
Otrzymał Piw: razy

Re: Interfejs diagnostyczny

Post autor: Grubyzzz » 16 lip 2018, 21:39

Jutro się pobawię i napisze czy to wogole coś warte

Awatar użytkownika
helletic
klubowicz
klubowicz
Posty: 2413
Rejestracja: 10 mar 2012, 0:21
Przebieg: 200000
Silnik: 1.4 8V + LPG
Rocznik: 2007
Lokalizacja: Poznań/ Stęszewko
Postawił Piwo;: razy
Otrzymał Piw: razy

Re: Interfejs diagnostyczny

Post autor: helletic » 17 lip 2018, 3:10

Tak, błędy to to kasuje. Miałem to jakiś czas i wydałem kumplowi, bo większego z tego pożytku nie ma. Poza tym jeżdżenie z tym wpiętym non stop powoduje nagłe okrojenie menu multiwyświetlacza :zdiwiony . Już nie pamiętam co tam było dokładnie, bo dawno to było temu, no ale się pozbyłem dziada :luzak

Grubyzzz
klubowicz
klubowicz
Posty: 33
Rejestracja: 29 cze 2018, 15:23
Przebieg: 80000
Silnik: 1.4 8V + LPG
Rocznik: 2009
Lokalizacja: Żywiec
Otrzymał Piw: razy

Re: Interfejs diagnostyczny

Post autor: Grubyzzz » 17 lip 2018, 18:50

No i pobawiłem się trochę i stwierdzam że to uja warte. Sprawdzałem 3 programy, z każdym się połączył i w sumie to tyle, błędy rzeczywiście można podglądnąć ewentualnie skasować i to by było na tyle . Jutro spróbuje się połączyć z multiecuscan

p2170296
klubowicz
klubowicz
Posty: 47
Rejestracja: 18 lip 2018, 14:38
Przebieg: 126000
Silnik: 1.4 8V
Rocznik: 2007
Lokalizacja: Grudziądz
Postawił Piwo;: razy
Otrzymał Piw: razy

Re: Interfejs diagnostyczny

Post autor: p2170296 » 20 lip 2018, 19:35


Phenix
klubowicz
klubowicz
Posty: 99
Rejestracja: 04 cze 2016, 8:30
Przebieg: 0
Silnik: 1.4 8V
Rocznik: 2007
Otrzymał Piw: razy

Re: Interfejs diagnostyczny

Post autor: Phenix » 21 lip 2018, 21:03

p2170296 pisze:To: https://www.aliexpress.com/wholesale?ca ... ext=ds150e działa elegancko .-)
Kolego ale co? Link przenosi nad do wyszukiwarki gdzie mamy mase przedmiotów.

p2170296
klubowicz
klubowicz
Posty: 47
Rejestracja: 18 lip 2018, 14:38
Przebieg: 126000
Silnik: 1.4 8V
Rocznik: 2007
Lokalizacja: Grudziądz
Postawił Piwo;: razy
Otrzymał Piw: razy

Re: Interfejs diagnostyczny

Post autor: p2170296 » 22 lip 2018, 11:58

Link przenosi do wyszukiwania: DS150E :pivo

Awatar użytkownika
ślimak
Administrator
Administrator
Posty: 3424
Rejestracja: 03 gru 2009, 21:39
Przebieg: 19000
Silnik: 1.2 TCe
Rocznik: 2016
Lokalizacja: Piekary Śląskie
Postawił Piwo;: razy
Otrzymał Piw: razy
Kontakt:

Re: Interfejs diagnostyczny

Post autor: ślimak » 22 lip 2018, 12:08

p2170296 pisze:
22 lip 2018, 11:58
Link przenosi do wyszukiwania: DS150E :pivo
Jeżeli podałeś link z własnego konta - to niestety pokazuje ogólnie wszystkie dostępne... spróbuj dodać taki jam masz - jednak wyświetl go indywidalnie

Jak poniżej :

https://www.aliexpress.com/item/for-Del ... autifyAB=0
Renault Megane IV 1.2 TCe Energy Intens 132KM

ODPOWIEDZ
stoły drewniane

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość