Teraz jest 23 mar 2017, o 19:15


Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 67 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 11 wrz 2011, o 10:26 
Offline
klubowicze
klubowicze
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 8 gru 2009, o 09:11
Posty: 1980
Lokalizacja: Knurów
Postawił Piwo : 1 raz
Otrzymał Piw: 4 razy
Mi się dobrze spisuje MapaMap dodawana do nawigacji z biedronek. Co prawda jest uboga w funkcje w porównaniu do innych navi, za to trasy obiera "po mojej myśli".

_________________
Linea 1.4 T-Jet Red Flamenco Dynamic


Góra
 Zobacz profil Prywatny album  Przebieg:   67000   Silnik:   1.4 T-Jet   Rocznik:   2008    
 
 Tytuł:
PostNapisane: 28 gru 2011, o 11:19 
Offline
Administrator
Administrator

Dołączył(a): 8 gru 2009, o 09:18
Posty: 5970
Lokalizacja: Białobrzegi
Postawił Piwo : 45 razy
Otrzymał Piw: 144 razy
czy wyświetla sie posiadaczom AutoMapy wysokość npm? mam teraz wersję 6.9 i za cholre nie mogę tej opcji znależć. w poprzednich była.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil Prywatny album  Przebieg:   181000   Silnik:   1.4 T-Jet + LPG   Rocznik:   2008    
 
 Tytuł:
PostNapisane: 28 gru 2011, o 11:49 
Offline
klubowicze
klubowicze
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 1 gru 2010, o 10:51
Posty: 156
Lokalizacja: Jawiszowice
Postawił Piwo : 1 raz
Otrzymał Piw: 10 razy
Menu - ustawienia - mapa- widoczne elementy- zaznacz Współrzędne GPS.

Oczywiście na drugiej stronie menu wyłączone MENU PROSTE.

AUTO MAPA 6.9.0


Góra
 Zobacz profil Prywatny album  Przebieg:   42000   Silnik:   1.4 8v   Rocznik:   2007    
 
 Tytuł:
PostNapisane: 28 gru 2011, o 12:02 
Offline
Administrator
Administrator

Dołączył(a): 8 gru 2009, o 09:18
Posty: 5970
Lokalizacja: Białobrzegi
Postawił Piwo : 45 razy
Otrzymał Piw: 144 razy
no i :pivo

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil Prywatny album  Przebieg:   181000   Silnik:   1.4 T-Jet + LPG   Rocznik:   2008    
 
 Tytuł:
PostNapisane: 28 gru 2011, o 22:25 
Offline
klubowicze
klubowicze
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 29 maja 2010, o 14:53
Posty: 163
Lokalizacja: Jastrzebie Zdrój
Postawił Piwo : 2 razy
Otrzymał Piw: 2 razy
testuja własnie 6.10.0


Góra
 Zobacz profil   Przebieg:   46000   Silnik:   1.4 8V   Rocznik:   2007    
 
 Tytuł:
PostNapisane: 28 gru 2011, o 22:29 
Offline
Administrator
Administrator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 15 lut 2010, o 11:51
Posty: 4965
Lokalizacja: Gdańsk
Postawił Piwo : 247 razy
Otrzymał Piw: 350 razy
mikus napisał(a):
testuja własnie 6.10.0


Też właśnie mam taki zamiar :luzak zaraz ściągam :luzak

_________________
Linea Dynamic 1.4 8V '2007


Góra
 Zobacz profil Prywatny album  Przebieg:   144444   Silnik:   1.4 8v   Rocznik:   2007    
 
 Tytuł: Re: Moja navi
PostNapisane: 8 mar 2014, o 20:04 
Offline
Kolega
Kolega
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 12 sie 2010, o 22:49
Posty: 3700
Lokalizacja: LBN
Postawił Piwo : 164 razy
Otrzymał Piw: 114 razy
Jest już dostępna Nawigacja Navigo dla systemu Android http://sklep.navigo.pl/index.php/sklep Właśnie sobie ją zakupiłem i działa świetnie :)

_________________
Sympatyk forum :-)


Góra
 Zobacz profil Prywatny album  Przebieg:   217000   Silnik:   2.0 110KM HDi   Rocznik:   0    
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 67 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Theme designed by stylerbb.net © 2008
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL
Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]