Moja navi

Łatwiej do celu
Awatar użytkownika
jay_21
klubowicz
klubowicz
Posty: 1980
Rejestracja: 08 gru 2009, 9:11
Przebieg: 67000
Silnik: 1.4 T-Jet
Rocznik: 2008
Lokalizacja: Knurów
Postawił Piwo;: razy
Otrzymał Piw: razy
Kontakt:

Post autor: jay_21 » 11 wrz 2011, 11:26

Mi się dobrze spisuje MapaMap dodawana do nawigacji z biedronek. Co prawda jest uboga w funkcje w porównaniu do innych navi, za to trasy obiera "po mojej myśli".
Linea 1.4 T-Jet Red Flamenco Dynamic

emmer
Moderator
Moderator
Posty: 5994
Rejestracja: 08 gru 2009, 9:18
Przebieg: 181000
Silnik: 1.4 T-Jet + LPG
Rocznik: 2008
Lokalizacja: Białobrzegi
Postawił Piwo;: razy
Otrzymał Piw: razy

Post autor: emmer » 28 gru 2011, 11:19

czy wyświetla sie posiadaczom AutoMapy wysokość npm? mam teraz wersję 6.9 i za cholre nie mogę tej opcji znależć. w poprzednich była.
Obrazek

Awatar użytkownika
AKI
klubowicz
klubowicz
Posty: 156
Rejestracja: 01 gru 2010, 10:51
Przebieg: 42000
Silnik: 1.4 8v
Rocznik: 2007
Lokalizacja: Jawiszowice
Postawił Piwo;: razy
Otrzymał Piw: razy

Post autor: AKI » 28 gru 2011, 11:49

Menu - ustawienia - mapa- widoczne elementy- zaznacz Współrzędne GPS.

Oczywiście na drugiej stronie menu wyłączone MENU PROSTE.

AUTO MAPA 6.9.0

emmer
Moderator
Moderator
Posty: 5994
Rejestracja: 08 gru 2009, 9:18
Przebieg: 181000
Silnik: 1.4 T-Jet + LPG
Rocznik: 2008
Lokalizacja: Białobrzegi
Postawił Piwo;: razy
Otrzymał Piw: razy

Post autor: emmer » 28 gru 2011, 12:02

no i :pivo
Obrazek

Awatar użytkownika
mikus
klubowicz
klubowicz
Posty: 163
Rejestracja: 29 maja 2010, 15:53
Przebieg: 46000
Silnik: 1.4 8V
Rocznik: 2007
Lokalizacja: Jastrzebie Zdrój
Postawił Piwo;: razy
Otrzymał Piw: razy
Kontakt:

Post autor: mikus » 28 gru 2011, 22:25

testuja własnie 6.10.0

Awatar użytkownika
mwas
Prezes
Prezes
Posty: 5344
Rejestracja: 15 lut 2010, 11:51
Przebieg: 161111
Silnik: 1.4 8v
Rocznik: 2007
Lokalizacja: Gdańsk
Postawił Piwo;: razy
Otrzymał Piw: razy
Kontakt:

Post autor: mwas » 28 gru 2011, 22:29

mikus pisze:testuja własnie 6.10.0
Też właśnie mam taki zamiar :luzak zaraz ściągam :luzak
Linea Dynamic 1.4 8V '2007

Awatar użytkownika
cichy
klubowicz
klubowicz
Posty: 3700
Rejestracja: 12 sie 2010, 23:49
Przebieg: 217000
Silnik: 2.0 110KM HDi
Lokalizacja: LBN
Postawił Piwo;: razy
Otrzymał Piw: razy
Kontakt:

Re: Moja navi

Post autor: cichy » 08 mar 2014, 20:04

Jest już dostępna Nawigacja Navigo dla systemu Android http://sklep.navigo.pl/index.php/sklep" onclick="window.open(this.href);return false; Właśnie sobie ją zakupiłem i działa świetnie :)
Sympatyk forum :-)

ODPOWIEDZ
stoły drewniane

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość