Teraz jest 24 sty 2017, o 00:08


Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 31 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: AutoMapa na Androida
PostNapisane: 28 sty 2012, o 22:50 
Offline
Moderator
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 10 sty 2010, o 21:26
Posty: 5921
Lokalizacja: Radom
Postawił Piwo : 192 razy
Otrzymał Piw: 173 razy
Pojawiła się :)
I od dzisiaj mam i ja na swoim telefonie :)
Na razie wersja Beta, ale dobrze że coś drgnęło w temacie .
klikklik


Góra
 Zobacz profil Prywatny album  Przebieg:   126000   Silnik:   1.4 V8 + LPG   Rocznik:   2009    
 
 Tytuł:
PostNapisane: 28 sty 2012, o 23:14 
Offline
Kolega
Kolega
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 12 sie 2010, o 22:49
Posty: 3700
Lokalizacja: LBN
Postawił Piwo : 164 razy
Otrzymał Piw: 113 razy
Dzięki Tomek za info, właśnie teraz instaluję najnowsza 6.10 AutoMapę na nawigację stacjonarna. Już zasysam wersję beat na Antka a od poniedziałku testuję, jeżeli zda egzamin to pozbywam się stacjonarnej.

_________________
Sympatyk forum :-)


Góra
 Zobacz profil Prywatny album  Przebieg:   217000   Silnik:   2.0 110KM HDi   Rocznik:   0    
 
 Tytuł:
PostNapisane: 28 sty 2012, o 23:19 
Offline
Moderator
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 10 sty 2010, o 21:26
Posty: 5921
Lokalizacja: Radom
Postawił Piwo : 192 razy
Otrzymał Piw: 173 razy
pawe1_c napisał(a):
jeżeli zda egzamin to pozbywam się stacjonarnej.


Z tym pozbywaniem stacjonarnej to bym się jeszcze wstrzymał, bo to testowa Beta.
Pierwsze co zauważyłem to to, że wiesza mi się przy autorotacji ekranu, i musiałem wyłączyć tą funkcję.
Jutro sobie z nią pojeżdżę, i zobaczę co jeszcze wyskoczy.


Góra
 Zobacz profil Prywatny album  Przebieg:   126000   Silnik:   1.4 V8 + LPG   Rocznik:   2009    
 
 Tytuł:
PostNapisane: 28 sty 2012, o 23:26 
Offline
Kolega
Kolega
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 12 sie 2010, o 22:49
Posty: 3700
Lokalizacja: LBN
Postawił Piwo : 164 razy
Otrzymał Piw: 113 razy
Już od dawna z tym się AutoMapa nosiła z aplikacją na Androida i ją testowali od przynajmniej roku więc powinna w miarę latać, wiadomo początki są trudne i różne telefony jak i procesory w nich. Daj znać Tomek jak się będzie sprawować podczas jazdy, dopiero w poniedziałek będę mógł pojeździć z nią.

[ Dodano: |28 Sty 2012|, o 23:29 ]
A tak na marginesie, 4 lutego kończy mi się licencja na nią i mam zamiar ją przedłożyć na kolejny rok a raczej miałem dlatego że mam zamiar zmienić telefon na inny model z lepszym procesorem z Androidem, chyba się wstrzymam i napiszę maila do AutoMapy co do planów na Andka.

_________________
Sympatyk forum :-)


Góra
 Zobacz profil Prywatny album  Przebieg:   217000   Silnik:   2.0 110KM HDi   Rocznik:   0    
 
 Tytuł:
PostNapisane: 29 sty 2012, o 10:49 
Offline
Moderator
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 10 sty 2010, o 21:26
Posty: 5921
Lokalizacja: Radom
Postawił Piwo : 192 razy
Otrzymał Piw: 173 razy
Dzisiaj z rana zrobiłem 150 km, i to po takich raczej bocznych drogach.
AM na Andka radziła sobie świetnie. Żadnych uwag z mojej strony :)


Góra
 Zobacz profil Prywatny album  Przebieg:   126000   Silnik:   1.4 V8 + LPG   Rocznik:   2009    
 
 Tytuł:
PostNapisane: 29 sty 2012, o 15:11 
Offline
Kolega
Kolega
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 12 sie 2010, o 22:49
Posty: 3700
Lokalizacja: LBN
Postawił Piwo : 164 razy
Otrzymał Piw: 113 razy
Mam już zainstalowaną i jestem pod dużym wrażeniem, pięknie lata, fajne menu tylko zaraz po włączeniu na moim telefonie długo wyszukiwała satelity około 5 minut jak już złapała ani razu jej nie straciła i ten głos Hołka :) Będę czekał na pełną już komercyjna wersję.

_________________
Sympatyk forum :-)


Góra
 Zobacz profil Prywatny album  Przebieg:   217000   Silnik:   2.0 110KM HDi   Rocznik:   0    
 
 Tytuł:
PostNapisane: 30 sty 2012, o 12:10 
Offline
Administrator
Administrator

Dołączył(a): 8 gru 2009, o 09:18
Posty: 5970
Lokalizacja: Białobrzegi
Postawił Piwo : 45 razy
Otrzymał Piw: 136 razy
oooo. to i ja zaczynam testy

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil Prywatny album  Przebieg:   181000   Silnik:   1.4 T-Jet + LPG   Rocznik:   2008    
 
 Tytuł:
PostNapisane: 30 sty 2012, o 12:38 
Offline
Kolega
Kolega
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 12 sie 2010, o 22:49
Posty: 3700
Lokalizacja: LBN
Postawił Piwo : 164 razy
Otrzymał Piw: 113 razy
emmer, to się pośpiesz bo licencja na tą demówkę jest tylko do drugiego lutego. http://www.automapa.pl/?PEI=38149&article_id=248120

_________________
Sympatyk forum :-)


Góra
 Zobacz profil Prywatny album  Przebieg:   217000   Silnik:   2.0 110KM HDi   Rocznik:   0    
 
 Tytuł:
PostNapisane: 30 sty 2012, o 12:45 
Offline
Administrator
Administrator

Dołączył(a): 8 gru 2009, o 09:18
Posty: 5970
Lokalizacja: Białobrzegi
Postawił Piwo : 45 razy
Otrzymał Piw: 136 razy
wrócę do domu to zaraz zasysam. mam nadzieje ze ACTA pozwala :)

[ Dodano: |31 Sty 2012|, o 09:32 ]
no i instalatora pobrałem i uruchomiłem. a instalacja automapy dochodzi do połowy i znika nie wiadomo gdzie. i tak wkółko

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil Prywatny album  Przebieg:   181000   Silnik:   1.4 T-Jet + LPG   Rocznik:   2008    
 
 Tytuł:
PostNapisane: 7 lut 2012, o 08:32 
Offline
Moderator
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 10 sty 2010, o 21:26
Posty: 5921
Lokalizacja: Radom
Postawił Piwo : 192 razy
Otrzymał Piw: 173 razy
Fajnie było, ale się skończyło..
Czekamy na docelową wersję, bo beta zdechła


Góra
 Zobacz profil Prywatny album  Przebieg:   126000   Silnik:   1.4 V8 + LPG   Rocznik:   2009    
 
 Tytuł:
PostNapisane: 7 lut 2012, o 08:33 
Offline
Administrator
Administrator

Dołączył(a): 8 gru 2009, o 09:18
Posty: 5970
Lokalizacja: Białobrzegi
Postawił Piwo : 45 razy
Otrzymał Piw: 136 razy
ja wogóle nie mogłem zainstalować.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil Prywatny album  Przebieg:   181000   Silnik:   1.4 T-Jet + LPG   Rocznik:   2008    
 
 Tytuł:
PostNapisane: 23 mar 2012, o 06:43 
Offline
Kolega
Kolega
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 12 sie 2010, o 22:49
Posty: 3700
Lokalizacja: LBN
Postawił Piwo : 164 razy
Otrzymał Piw: 113 razy
Ze strony AutoMapy jest do pobrania nowa wersja do testów beta2 na andka, wieczorem zainstaluję sobie.

_________________
Sympatyk forum :-)


Góra
 Zobacz profil Prywatny album  Przebieg:   217000   Silnik:   2.0 110KM HDi   Rocznik:   0    
 
 Tytuł:
PostNapisane: 23 mar 2012, o 08:44 
Offline
Moderator
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 10 sty 2010, o 21:26
Posty: 5921
Lokalizacja: Radom
Postawił Piwo : 192 razy
Otrzymał Piw: 173 razy
pawe1_c, dzięki :pivo


Góra
 Zobacz profil Prywatny album  Przebieg:   126000   Silnik:   1.4 V8 + LPG   Rocznik:   2009    
 
 Tytuł:
PostNapisane: 28 maja 2012, o 19:34 
Offline
Administrator
Administrator

Dołączył(a): 8 gru 2009, o 14:42
Posty: 1630
Lokalizacja: Zabrze
Postawił Piwo : 40 razy
Otrzymał Piw: 53 razy
Czy ktoś ma i testował AM 6.10 d EU na Win CE. Ponoć ma to być ostatnia wersja na ten system operacyjny.

Chętnie bym wypróbował na zlocie :zlośnik

_________________
LINEA 1.4 8v Dynamic - blue metalic


Góra
 Zobacz profil Prywatny album  Przebieg:   100000   Silnik:   1.4 8V   Rocznik:   2007    
 
 Tytuł:
PostNapisane: 28 maja 2012, o 19:59 
Offline
Administrator
Administrator

Dołączył(a): 4 gru 2009, o 20:04
Posty: 3337
Lokalizacja: Markotów Duży
Postawił Piwo : 135 razy
Otrzymał Piw: 105 razy
Mam 6.10.0

_________________
LINEA 1.4 8V DYNAMIC


Góra
 Zobacz profil Prywatny album  Przebieg:   92000   Silnik:   1.4 8v   Rocznik:   2007    
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 31 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Theme designed by stylerbb.net © 2008
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL
Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]