AutoMapa na Androida

Łatwiej do celu
Awatar użytkownika
Tomek
Moderator
Moderator
Posty: 6142
Rejestracja: 10 sty 2010, 21:26
Przebieg: 129000
Silnik: 1.4 V8 + LPG
Rocznik: 2009
Lokalizacja: Radom
Postawił Piwo;: razy
Otrzymał Piw: razy

AutoMapa na Androida

Post autor: Tomek » 28 sty 2012, 22:50

Pojawiła się :)
I od dzisiaj mam i ja na swoim telefonie :)
Na razie wersja Beta, ale dobrze że coś drgnęło w temacie .
klikklik

Awatar użytkownika
cichy
klubowicze
klubowicze
Posty: 3700
Rejestracja: 12 sie 2010, 23:49
Przebieg: 217000
Silnik: 2.0 110KM HDi
Lokalizacja: LBN
Postawił Piwo;: razy
Otrzymał Piw: razy
Kontakt:

Post autor: cichy » 28 sty 2012, 23:14

Dzięki Tomek za info, właśnie teraz instaluję najnowsza 6.10 AutoMapę na nawigację stacjonarna. Już zasysam wersję beat na Antka a od poniedziałku testuję, jeżeli zda egzamin to pozbywam się stacjonarnej.
Sympatyk forum :-)

Awatar użytkownika
Tomek
Moderator
Moderator
Posty: 6142
Rejestracja: 10 sty 2010, 21:26
Przebieg: 129000
Silnik: 1.4 V8 + LPG
Rocznik: 2009
Lokalizacja: Radom
Postawił Piwo;: razy
Otrzymał Piw: razy

Post autor: Tomek » 28 sty 2012, 23:19

pawe1_c pisze: jeżeli zda egzamin to pozbywam się stacjonarnej.
Z tym pozbywaniem stacjonarnej to bym się jeszcze wstrzymał, bo to testowa Beta.
Pierwsze co zauważyłem to to, że wiesza mi się przy autorotacji ekranu, i musiałem wyłączyć tą funkcję.
Jutro sobie z nią pojeżdżę, i zobaczę co jeszcze wyskoczy.

Awatar użytkownika
cichy
klubowicze
klubowicze
Posty: 3700
Rejestracja: 12 sie 2010, 23:49
Przebieg: 217000
Silnik: 2.0 110KM HDi
Lokalizacja: LBN
Postawił Piwo;: razy
Otrzymał Piw: razy
Kontakt:

Post autor: cichy » 28 sty 2012, 23:26

Już od dawna z tym się AutoMapa nosiła z aplikacją na Androida i ją testowali od przynajmniej roku więc powinna w miarę latać, wiadomo początki są trudne i różne telefony jak i procesory w nich. Daj znać Tomek jak się będzie sprawować podczas jazdy, dopiero w poniedziałek będę mógł pojeździć z nią.

[ Dodano: |28 Sty 2012|, o 23:29 ]
A tak na marginesie, 4 lutego kończy mi się licencja na nią i mam zamiar ją przedłożyć na kolejny rok a raczej miałem dlatego że mam zamiar zmienić telefon na inny model z lepszym procesorem z Androidem, chyba się wstrzymam i napiszę maila do AutoMapy co do planów na Andka.
Sympatyk forum :-)

Awatar użytkownika
Tomek
Moderator
Moderator
Posty: 6142
Rejestracja: 10 sty 2010, 21:26
Przebieg: 129000
Silnik: 1.4 V8 + LPG
Rocznik: 2009
Lokalizacja: Radom
Postawił Piwo;: razy
Otrzymał Piw: razy

Post autor: Tomek » 29 sty 2012, 10:49

Dzisiaj z rana zrobiłem 150 km, i to po takich raczej bocznych drogach.
AM na Andka radziła sobie świetnie. Żadnych uwag z mojej strony :)

Awatar użytkownika
cichy
klubowicze
klubowicze
Posty: 3700
Rejestracja: 12 sie 2010, 23:49
Przebieg: 217000
Silnik: 2.0 110KM HDi
Lokalizacja: LBN
Postawił Piwo;: razy
Otrzymał Piw: razy
Kontakt:

Post autor: cichy » 29 sty 2012, 15:11

Mam już zainstalowaną i jestem pod dużym wrażeniem, pięknie lata, fajne menu tylko zaraz po włączeniu na moim telefonie długo wyszukiwała satelity około 5 minut jak już złapała ani razu jej nie straciła i ten głos Hołka :) Będę czekał na pełną już komercyjna wersję.
Sympatyk forum :-)

emmer
Moderator
Moderator
Posty: 5994
Rejestracja: 08 gru 2009, 9:18
Przebieg: 181000
Silnik: 1.4 T-Jet + LPG
Rocznik: 2008
Lokalizacja: Białobrzegi
Postawił Piwo;: razy
Otrzymał Piw: razy

Post autor: emmer » 30 sty 2012, 12:10

oooo. to i ja zaczynam testy
Obrazek

Awatar użytkownika
cichy
klubowicze
klubowicze
Posty: 3700
Rejestracja: 12 sie 2010, 23:49
Przebieg: 217000
Silnik: 2.0 110KM HDi
Lokalizacja: LBN
Postawił Piwo;: razy
Otrzymał Piw: razy
Kontakt:

Post autor: cichy » 30 sty 2012, 12:38

emmer, to się pośpiesz bo licencja na tą demówkę jest tylko do drugiego lutego. http://www.automapa.pl/?PEI=38149&article_id=248120" onclick="window.open(this.href);return false;
Sympatyk forum :-)

emmer
Moderator
Moderator
Posty: 5994
Rejestracja: 08 gru 2009, 9:18
Przebieg: 181000
Silnik: 1.4 T-Jet + LPG
Rocznik: 2008
Lokalizacja: Białobrzegi
Postawił Piwo;: razy
Otrzymał Piw: razy

Post autor: emmer » 30 sty 2012, 12:45

wrócę do domu to zaraz zasysam. mam nadzieje ze ACTA pozwala :)

[ Dodano: |31 Sty 2012|, o 09:32 ]
no i instalatora pobrałem i uruchomiłem. a instalacja automapy dochodzi do połowy i znika nie wiadomo gdzie. i tak wkółko
Obrazek

Awatar użytkownika
Tomek
Moderator
Moderator
Posty: 6142
Rejestracja: 10 sty 2010, 21:26
Przebieg: 129000
Silnik: 1.4 V8 + LPG
Rocznik: 2009
Lokalizacja: Radom
Postawił Piwo;: razy
Otrzymał Piw: razy

Post autor: Tomek » 07 lut 2012, 8:32

Fajnie było, ale się skończyło..
Czekamy na docelową wersję, bo beta zdechła

emmer
Moderator
Moderator
Posty: 5994
Rejestracja: 08 gru 2009, 9:18
Przebieg: 181000
Silnik: 1.4 T-Jet + LPG
Rocznik: 2008
Lokalizacja: Białobrzegi
Postawił Piwo;: razy
Otrzymał Piw: razy

Post autor: emmer » 07 lut 2012, 8:33

ja wogóle nie mogłem zainstalować.
Obrazek

Awatar użytkownika
cichy
klubowicze
klubowicze
Posty: 3700
Rejestracja: 12 sie 2010, 23:49
Przebieg: 217000
Silnik: 2.0 110KM HDi
Lokalizacja: LBN
Postawił Piwo;: razy
Otrzymał Piw: razy
Kontakt:

Post autor: cichy » 23 mar 2012, 6:43

Ze strony AutoMapy jest do pobrania nowa wersja do testów beta2 na andka, wieczorem zainstaluję sobie.
Sympatyk forum :-)

Awatar użytkownika
Tomek
Moderator
Moderator
Posty: 6142
Rejestracja: 10 sty 2010, 21:26
Przebieg: 129000
Silnik: 1.4 V8 + LPG
Rocznik: 2009
Lokalizacja: Radom
Postawił Piwo;: razy
Otrzymał Piw: razy

Post autor: Tomek » 23 mar 2012, 8:44

pawe1_c, dzięki :pivo

Jery
Moderator
Moderator
Posty: 1638
Rejestracja: 08 gru 2009, 14:42
Przebieg: 150000
Silnik: 1.3 IMA
Rocznik: 2010
Lokalizacja: Zabrze
Postawił Piwo;: razy
Otrzymał Piw: razy

Post autor: Jery » 28 maja 2012, 20:34

Czy ktoś ma i testował AM 6.10 d EU na Win CE. Ponoć ma to być ostatnia wersja na ten system operacyjny.

Chętnie bym wypróbował na zlocie :zlośnik
Henia ;-) red milano

will
Moderator
Moderator
Posty: 3357
Rejestracja: 04 gru 2009, 20:04
Przebieg: 96000
Silnik: 1.4 8v
Rocznik: 2007
Lokalizacja: Markotów Duży
Postawił Piwo;: razy
Otrzymał Piw: razy

Post autor: will » 28 maja 2012, 20:59

Mam 6.10.0
LINEA 1.4 8V DYNAMIC

ODPOWIEDZ
stoły drewniane

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość