Teraz jest 20 lut 2017, o 14:18


Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 58 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 1 cze 2011, o 21:00 
Offline
Bywalec
Bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 17 maja 2011, o 21:41
Posty: 23
Lokalizacja: Grudziądz
Postawił Piwo : 0 raz
Otrzymał Piw: 0 raz
Mój B&M ma jeszcze oryginalne oprogramowanie.
Aktualizację mam, ale na razie nie instaluję.
Kiedy zaczyna stroić fochy, to odłączam akumulator.
B&M znów działa jak należy.
Efekty uboczne: Kasowanie trip a i trip b, kasowanie zegara, stacje radiowe pozostają.


Góra
 Zobacz profil   Przebieg:   27000   Silnik:   1,4 T-Jet   Rocznik:   2009    
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2 cze 2011, o 13:00 
Offline
klubowicze
klubowicze
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 19 kwi 2011, o 12:51
Posty: 376
Lokalizacja: Łódź
Postawił Piwo : 4 razy
Otrzymał Piw: 7 razy
Blue&M u mnie chodzi bez szwanku.Miałem już w wyposażeniu jak kupiłem czyli jest firmowo założony i działa ok.

_________________
szaman


Góra
 Zobacz profil Prywatny album  Przebieg:   40300   Silnik:   1,4 T-Jet 16v   Rocznik:   2010    
 
 Tytuł:
PostNapisane: 4 cze 2011, o 14:49 
Offline
klubowicze
klubowicze
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 3 mar 2010, o 07:55
Posty: 1011
Lokalizacja: Knurów
Postawił Piwo : 1 raz
Otrzymał Piw: 2 razy
Moje B&M też chodzi bez zarzutu nie robiłem aktualizacji tylko zapodałem język polski i to wsio :)


Góra
 Zobacz profil Prywatny album  Przebieg:   85   Silnik:   1.3 multijet   Rocznik:   2007    
 
 Tytuł:
PostNapisane: 29 cze 2011, o 07:22 
Offline
klubowicze
klubowicze
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 13 cze 2011, o 21:55
Posty: 115
Lokalizacja: Wałbrzych
Postawił Piwo : 1 raz
Otrzymał Piw: 2 razy
Blue&Me super sprawa :). Kiedyś miałem zestaw głośnomówiący Nokii w samochodzie ale różnica w jakości, z tego co mówią moi telefoniczni rozmówcy, to przepaść na korzyść B&M. Ja słysze idealnie i mnie też super słychać.
Co do USB szkoda, że odsłuchując mp3 z pendrive nie można "przewinąć" do przodu lub w tył tak jak w klasycznej płycie z mp3.


Góra
 Zobacz profil Prywatny album  Przebieg:   18972   Silnik:   1,4 77KM   Rocznik:   2010    
 
 Tytuł:
PostNapisane: 29 cze 2011, o 11:21 
Offline
klubowicze
klubowicze

Dołączył(a): 16 sty 2010, o 21:46
Posty: 1602
Lokalizacja: Kraków / Bydgoszcz
Postawił Piwo : 2 razy
Otrzymał Piw: 4 razy
A mnie zastanawia czy można do Linei bez Blue&Me domontować to ustrojstwo? Nie wie ktoś jakie nr katalogowe mają wszystkie potrzebne do tego elementy? Można pokusić się o wymontowanie takiego czegoś z rozbitka tylko trzeba wiedzieć co.

_________________
DRZWIALNIA - drzwi i okna z montażem Kraków / Małopolska.
www.drzwialnia.pl
tel. 888-443-444


Góra
 Zobacz profil   Przebieg:   90000   Silnik:   1,4 T-Jet 120KM +LPG   Rocznik:   2008    
 
 Tytuł:
PostNapisane: 29 cze 2011, o 11:26 
Online
Administrator
Administrator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 15 lut 2010, o 11:51
Posty: 4932
Lokalizacja: Gdańsk
Postawił Piwo : 243 razy
Otrzymał Piw: 330 razy
duskap napisał(a):
A mnie zastanawia czy można do Linei bez Blue&Me domontować to ustrojstwo?


Kiedyś pytałem się o to w serwisie i stwierdzili, że nie ma za bardzo takiej możliwości bo wiąże się to z wymianą większości elektroniki w samochodzie :przykry Nie wiem na ile jest w tym prawdy, ale na moje to przede wszystkim potrzebny jest oczywiście sam moduł BT z wszystkimi niezbędnymi do jego podłączenia elementami i na pewno kierownica, bo ta od B&M ma dodatkowe przyciski. Pytanie gdzie znajduje się np. mikrofon od zestawu :pomysli Obawiam się, że może się okazać to grą nie wartą świeczki :pomysli

_________________
Linea Dynamic 1.4 8V '2007


Góra
 Zobacz profil Prywatny album  Przebieg:   142000   Silnik:   1.4 8v   Rocznik:   2007    
 
 Tytuł:
PostNapisane: 29 cze 2011, o 11:30 
Offline
Administrator
Administrator

Dołączył(a): 8 gru 2009, o 14:42
Posty: 1630
Lokalizacja: Zabrze
Postawił Piwo : 40 razy
Otrzymał Piw: 53 razy
mwas napisał(a):
Pytanie gdzie znajduje się np. mikrofon od zestawu :pomysli


Mikrofon od zestawu jest zintegrowany z lampką oświetlenia wnętrza nad głowami pasażera, kierowcy

_________________
LINEA 1.4 8v Dynamic - blue metalic


Góra
 Zobacz profil Prywatny album  Przebieg:   100000   Silnik:   1.4 8V   Rocznik:   2007    
 
 Tytuł:
PostNapisane: 29 cze 2011, o 11:48 
Online
Administrator
Administrator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 15 lut 2010, o 11:51
Posty: 4932
Lokalizacja: Gdańsk
Postawił Piwo : 243 razy
Otrzymał Piw: 330 razy
Jery napisał(a):
Mikrofon od zestawu jest zintegrowany z lampką oświetlenia wnętrza nad głowami pasażera, kierowcy


Rzeczywiście, widziałem to kiedyś w instrukcji :siechu Pytanie, czy w standardowo wyposażonym Dynamicu te lampki podsufitowe posiadają mikrofony. Jeśli nie, to pewnie jest to kolejny element, w który trzeba byłoby się zaopatrzyć, o ciągnięciu kabli w to miejsce nie wspomnę :ink

_________________
Linea Dynamic 1.4 8V '2007


Góra
 Zobacz profil Prywatny album  Przebieg:   142000   Silnik:   1.4 8v   Rocznik:   2007    
 
 Tytuł:
PostNapisane: 29 cze 2011, o 17:48 
Online
Administrator
Administrator

Dołączył(a): 4 gru 2009, o 20:04
Posty: 3344
Lokalizacja: Markotów Duży
Postawił Piwo : 136 razy
Otrzymał Piw: 105 razy
O matko mamy podsłuch :zlośnik Szkoda że nie mam tego ustrojstwa :smutny

_________________
LINEA 1.4 8V DYNAMIC


Góra
 Zobacz profil Prywatny album  Przebieg:   92000   Silnik:   1.4 8v   Rocznik:   2007    
 
 Tytuł:
PostNapisane: 30 cze 2011, o 08:12 
Offline
Administrator
Administrator

Dołączył(a): 8 gru 2009, o 14:42
Posty: 1630
Lokalizacja: Zabrze
Postawił Piwo : 40 razy
Otrzymał Piw: 53 razy
mwas napisał(a):
Pytanie, czy w standardowo wyposażonym Dynamicu te lampki podsufitowe posiadają mikrofony.


Można to łatwo sprawdzić. U mnie między lampkami są wyraźnie widoczne otworki mikrofonu. Z tego co wiem to w wersji bez blue&me tych dziurek nie ma

_________________
LINEA 1.4 8v Dynamic - blue metalic


Góra
 Zobacz profil Prywatny album  Przebieg:   100000   Silnik:   1.4 8V   Rocznik:   2007    
 
 Tytuł:
PostNapisane: 30 cze 2011, o 10:21 
Offline
klubowicze
klubowicze
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 19 lis 2010, o 15:17
Posty: 3678
Lokalizacja: Zielona Góra
Postawił Piwo : 241 razy
Otrzymał Piw: 328 razy
U mnie (emotion z blue&me) w tych dziurkach są światełka. :pomysli

[ Dodano: |30 Cze 2011|, o 14:24 ]
Jery, szybciej napisałem niż sprawdziłem o czym piszesz. :róż Masz rację. Między lampkami i tymi malutkimi diodami jest siateczka ok. 3 cm x 1,3 cm z otworkami takimi jak przy mikrofonach lub czujnikach temperatury.

_________________
smak56
****
Obrazek


Góra
 Zobacz profil Prywatny album  Przebieg:   197000   Silnik:   1.3 multijet   Rocznik:   2007    
 
 Tytuł:
PostNapisane: 3 lip 2011, o 10:36 
Offline
klubowicze
klubowicze
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 sie 2010, o 13:17
Posty: 888
Lokalizacja: Wawa
Postawił Piwo : 102 razy
Otrzymał Piw: 53 razy
a mi ktoś mówił że mikrofon jest w lusterku wstecznym bo też mam w lampce podswietlenia wnętrza małe diodowe lampeczki czyli tam mikrofon odpada

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil Prywatny album  Przebieg:   72000   Silnik:   1.4 8v   Rocznik:   2007    
 
 Tytuł:
PostNapisane: 3 lip 2011, o 13:38 
Offline
klubowicze
klubowicze
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 19 lis 2010, o 15:17
Posty: 3678
Lokalizacja: Zielona Góra
Postawił Piwo : 241 razy
Otrzymał Piw: 328 razy
daro70, też tak napisałem zanim sprawdziłem. Zobacz między tymi diodami. Jery, ma rację.

_________________
smak56
****
Obrazek


Góra
 Zobacz profil Prywatny album  Przebieg:   197000   Silnik:   1.3 multijet   Rocznik:   2007    
 
 Tytuł:
PostNapisane: 10 lip 2011, o 08:02 
Offline
klubowicze
klubowicze
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 22 maja 2010, o 20:34
Posty: 360
Lokalizacja: Śląsk
Postawił Piwo : 2 razy
Otrzymał Piw: 0 raz
Koledzy, mikrofon na bank znajduje się w górnej "konsolce" pomiędzy dwiema pomarańczowymi diodami. Sam go kiedyś szukałem. Dzwoniłem do żony i stukałem palcem gdzie się dało, żeby ona to usłyszała w słuchawce ;)

_________________
FIAT Linea T-Jet 1.4 @ 120KM

Obrazek


Góra
 Zobacz profil Prywatny album  Przebieg:   56700   Silnik:   1.4 T-Jet 16V 120KM   Rocznik:   2010    
 
 Tytuł:
PostNapisane: 9 mar 2012, o 13:32 
Offline
klubowicze
klubowicze
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 16 paź 2011, o 20:57
Posty: 311
Lokalizacja: ŁÓdź
Postawił Piwo : 14 razy
Otrzymał Piw: 14 razy
A czy do linei bez B&E można przełożyć z innej linejki oryginalne radio mp3?


Góra
 Zobacz profil Prywatny album  Przebieg:   55000   Silnik:   1.4 16V 120KM   Rocznik:   2010    
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 58 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Theme designed by stylerbb.net © 2008
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL
Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]