Teraz jest 23 lut 2017, o 17:04


Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 58 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: USB B&M problem
PostNapisane: 30 kwi 2011, o 11:21 
Offline
klubowicze
klubowicze
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 sie 2010, o 13:17
Posty: 888
Lokalizacja: Wawa
Postawił Piwo : 102 razy
Otrzymał Piw: 53 razy
Mam pytanie do posiadaczy USB.........czy przy słuchaniu utworów z pendriva po zakończeniu piosenki zaczyna się nowa czy powtarza ta sama w kółko tak jak ma to miejsce u mnie . Oczywiscie mogę właczyc następną ale tylko przyciskiem na kierownicy .Zaznaczam że chodzi tu tylko o USB - pendriva bo odtwarzacz płyt CD dziala wzorowo . Proszę o sugestię jak te piosenki z USB działają u Was . :pomysli P.z.d.r .

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil Prywatny album  Przebieg:   72000   Silnik:   1.4 8v   Rocznik:   2007    
 
 Tytuł:
PostNapisane: 30 kwi 2011, o 12:03 
Offline
klubowicze
klubowicze
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 22 maja 2010, o 20:34
Posty: 360
Lokalizacja: Śląsk
Postawił Piwo : 2 razy
Otrzymał Piw: 0 raz
U mnie w zależności jak ustawię, albo odtwarzają się losowo, albo po kolei. Nie muszę ich ręcznie zmieniać. Szukałeś w opcjach odtwarzacza ?

_________________
FIAT Linea T-Jet 1.4 @ 120KM

Obrazek


Góra
 Zobacz profil Prywatny album  Przebieg:   56700   Silnik:   1.4 T-Jet 16V 120KM   Rocznik:   2010    
 
 Tytuł:
PostNapisane: 30 kwi 2011, o 12:11 
Offline
klubowicze
klubowicze
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 sie 2010, o 13:17
Posty: 888
Lokalizacja: Wawa
Postawił Piwo : 102 razy
Otrzymał Piw: 53 razy
NRG napisał(a):
U mnie w zależności jak ustawię, albo odtwarzają się losowo, albo po kolei. Nie muszę ich ręcznie zmieniać. Szukałeś w opcjach odtwarzacza ?
No właśnie tam próbowałem coś zmieniać ale żadnej reakcji - napisz co konkretnie trzeba włączyć .

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil Prywatny album  Przebieg:   72000   Silnik:   1.4 8v   Rocznik:   2007    
 
 Tytuł:
PostNapisane: 30 kwi 2011, o 12:27 
Offline
klubowicze
klubowicze
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 22 maja 2010, o 20:34
Posty: 360
Lokalizacja: Śląsk
Postawił Piwo : 2 razy
Otrzymał Piw: 0 raz
piszę z pamięci:

menu -> zaawansowane -> odtwarzacz multimedialny -> odtwarzanie -> losowo lub ciągłe

skoryguję w razie czego jak wrócę z zakupów :)

_________________
FIAT Linea T-Jet 1.4 @ 120KM

Obrazek


Góra
 Zobacz profil Prywatny album  Przebieg:   56700   Silnik:   1.4 T-Jet 16V 120KM   Rocznik:   2010    
 
 Tytuł:
PostNapisane: 1 maja 2011, o 07:19 
Offline
klubowicze
klubowicze
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 sie 2010, o 13:17
Posty: 888
Lokalizacja: Wawa
Postawił Piwo : 102 razy
Otrzymał Piw: 53 razy
NRG napisał(a):
piszę z pamięci:

menu -> zaawansowane -> odtwarzacz multimedialny -> odtwarzanie -> losowo lub ciągłe

skoryguję w razie czego jak wrócę z zakupów :)
Nawet nie mogę znależć takich funkcji ustawień co mi napisałeś ....w ustawieniach media player mam tylko basy , soprany ,korektor ,kasowanie wszystkich ustawień, balans .....takie proste ustawienia i to wszystko w języku angielskim a nie w polskim jak mi piszesz . W menu komputera też próbowałem i tam też tego nie ma o czym piszesz.... Albo coś mi pada po woli z blu&me albo szukam tam gdzie nie potrzeba , napisz konkretnie w co powoli wchodzisz i czy rzeczywiście masz menu po polsku ? a po za tym - miłego weekendu . :pivo :pivo

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil Prywatny album  Przebieg:   72000   Silnik:   1.4 8v   Rocznik:   2007    
 
 Tytuł:
PostNapisane: 1 maja 2011, o 08:35 
Offline
klubowicze
klubowicze
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 22 maja 2010, o 20:34
Posty: 360
Lokalizacja: Śląsk
Postawił Piwo : 2 razy
Otrzymał Piw: 0 raz
Dokładnie to idzie tak:

na kierownicy -> Main -> Media Player -> i od razu wybieram albo dowolny utwór, albo foldery -> wszystkie. Wtedy odtwarza ciągle. Zresztą, nie pamiętam aby dochodziło u mnie do sytuacji, żebym musiał kiedykolwiek zmieniać ręcznie utwory.

Możesz jeszcze sprawdzić:

na kierownicy -> Main -> Ustawienia -> i tam do wyboru albo dowolny utwór (wł/wył) albo powtarzanie utworu (wył/wł).

B&M mam po Polsku.

_________________
FIAT Linea T-Jet 1.4 @ 120KM

Obrazek


Góra
 Zobacz profil Prywatny album  Przebieg:   56700   Silnik:   1.4 T-Jet 16V 120KM   Rocznik:   2010    
 
 Tytuł:
PostNapisane: 1 maja 2011, o 14:46 
Offline
klubowicze
klubowicze
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 16 maja 2010, o 22:40
Posty: 1130
Lokalizacja: Orłowo k. Inowrocławia
Postawił Piwo : 99 razy
Otrzymał Piw: 45 razy
Wydaj polecenie głosem - "Wyłącz pętlę". :zlośnik

_________________
Piszę poprawnie po polsku. Ortograficznym ofermom, pseudodyslektykom i innym patentowanym leniom mówimy stanowcze nie :)


Góra
 Zobacz profil   Przebieg:   160000   Silnik:   1.4 8v + LPG   Rocznik:   2007    
 
 Tytuł:
PostNapisane: 1 maja 2011, o 16:25 
Offline
klubowicze
klubowicze
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 22 maja 2010, o 20:34
Posty: 360
Lokalizacja: Śląsk
Postawił Piwo : 2 razy
Otrzymał Piw: 0 raz
Nie no - kolega raczej będzie miał włączone powtarzanie utworu.

_________________
FIAT Linea T-Jet 1.4 @ 120KM

Obrazek


Góra
 Zobacz profil Prywatny album  Przebieg:   56700   Silnik:   1.4 T-Jet 16V 120KM   Rocznik:   2010    
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2 maja 2011, o 21:21 
Offline
klubowicze
klubowicze
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 sie 2010, o 13:17
Posty: 888
Lokalizacja: Wawa
Postawił Piwo : 102 razy
Otrzymał Piw: 53 razy
Dzięki za sugestie nie ma mnie często tu bo jestem na działce oczywiście jutro będę walczył z tym blu&me chodż dzień nie był straconym bo założyłem osłonę pod silnik hi hi.....śmiać mi się chce bo najważniejsze rzecz w fiacie czyli alternator dalej jest na wierzchu ale jeszcze linea została od spodu zabezpieczona biteksem i został umyty silnik srodkiem K-2 polecam chodz karcher - ale odpalił z pierwszego a co do USB jutro walczę - pozdrawiam .

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil Prywatny album  Przebieg:   72000   Silnik:   1.4 8v   Rocznik:   2007    
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2 maja 2011, o 22:56 
Offline
klubowicze
klubowicze
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 16 maja 2010, o 22:40
Posty: 1130
Lokalizacja: Orłowo k. Inowrocławia
Postawił Piwo : 99 razy
Otrzymał Piw: 45 razy
NRG napisał(a):
Nie no - kolega raczej będzie miał włączone powtarzanie utworu.

Ale ja całkiem poważnie z tym poleceniem "wyłącz pętlę". Miałem tak ze 3 razy i zawsze pomagało. Do tej pory nie wiem jak się załączało to powtarzanie, musiałem coś przez przypadek zgrzebać :) no i powtarzało.

_________________
Piszę poprawnie po polsku. Ortograficznym ofermom, pseudodyslektykom i innym patentowanym leniom mówimy stanowcze nie :)


Góra
 Zobacz profil   Przebieg:   160000   Silnik:   1.4 8v + LPG   Rocznik:   2007    
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2 maja 2011, o 23:30 
Offline
klubowicze
klubowicze
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 31 sie 2010, o 21:21
Posty: 109
Lokalizacja: Jura
Postawił Piwo : 10 razy
Otrzymał Piw: 14 razy
Do niektórych ustawień można wejść tylko jeśli samochód nie jest w ruchu!

Blue&Me robi czasem fochy.
U mnie zabawa z Blue@Me polega na tym, że czasem Media Player sam się uruchamia po załączeniu silnika, pomimo iż przed wyłączeniem silnika został wyłączony komendą "Zatrzymaj". Chyba czas na reset lub ponowne wgranie oprogramowania.

_________________
Kto chce - szuka sposobu,
kto nie chce - szuka powodu.


Góra
 Zobacz profil   Przebieg:   132000   Silnik:   1,3 Multijet 90KM   Rocznik:   2008    
 
 Tytuł:
PostNapisane: 3 maja 2011, o 00:30 
Offline
klubowicze
klubowicze
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 22 maja 2010, o 20:34
Posty: 360
Lokalizacja: Śląsk
Postawił Piwo : 2 razy
Otrzymał Piw: 0 raz
Tak, nie wejdziesz, jeśli się nie mylę, w ogóle do ustawień jeśli samochód jest w ruchu. Opcje B&M pojawiają się dopiero gdy auto stoi/stanie.

_________________
FIAT Linea T-Jet 1.4 @ 120KM

Obrazek


Góra
 Zobacz profil Prywatny album  Przebieg:   56700   Silnik:   1.4 T-Jet 16V 120KM   Rocznik:   2010    
 
 Tytuł:
PostNapisane: 3 maja 2011, o 08:06 
Offline
klubowicze
klubowicze
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 sie 2010, o 13:17
Posty: 888
Lokalizacja: Wawa
Postawił Piwo : 102 razy
Otrzymał Piw: 53 razy
rob_ert napisał(a):
Blue&Me robi czasem fochy.
U mnie zabawa z Blue@Me polega na tym, że czasem Media Player sam się uruchamia po załączeniu silnika, pomimo iż przed wyłączeniem silnika został wyłączony komendą "Zatrzymaj". Chyba czas na reset lub ponowne wgranie oprogramowania.
Akurat z tym to dałem radę - miałem to samo wystarczyło odłączyć akumulator na parę minut i odtwarzacz się już nie włączał sam - spróbuj najpierw tego tak jakby się zresetował . :)

[ Dodano: |3 Maj 2011|, o 09:24 ]
mpsfc napisał(a):
Wydaj polecenie głosem - "Wyłącz pętlę". :zlośnik
To był strzał w dziesiątkę dzięki bardzo -działa...... :pivo

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil Prywatny album  Przebieg:   72000   Silnik:   1.4 8v   Rocznik:   2007    
 
 Tytuł:
PostNapisane: 3 maja 2011, o 10:45 
Offline
klubowicze
klubowicze
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 16 maja 2010, o 22:40
Posty: 1130
Lokalizacja: Orłowo k. Inowrocławia
Postawił Piwo : 99 razy
Otrzymał Piw: 45 razy
rob_ert napisał(a):
U mnie zabawa z Blue@Me polega na tym, że czasem Media Player sam się uruchamia po załączeniu silnika

Ja mam tak zawsze gdy pendrive jest w gnieździe USB. ASO twierdzi, że tak ma być, no i jest już 3,5 roku :zły

_________________
Piszę poprawnie po polsku. Ortograficznym ofermom, pseudodyslektykom i innym patentowanym leniom mówimy stanowcze nie :)


Góra
 Zobacz profil   Przebieg:   160000   Silnik:   1.4 8v + LPG   Rocznik:   2007    
 
 Tytuł:
PostNapisane: 3 maja 2011, o 11:29 
Offline
klubowicze
klubowicze
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 22 maja 2010, o 20:34
Posty: 360
Lokalizacja: Śląsk
Postawił Piwo : 2 razy
Otrzymał Piw: 0 raz
mpsfc napisał(a):
rob_ert napisał(a):
U mnie zabawa z Blue@Me polega na tym, że czasem Media Player sam się uruchamia po załączeniu silnika

Ja mam tak zawsze gdy pendrive jest w gnieździe USB. ASO twierdzi, że tak ma być, no i jest już 3,5 roku :zły


Chłopaki, nie wiem jak Wy, ale ja zatrzymuję odtwarzanie z USB komendą głosową "STOP". Sprawdźcie czy po wydaniu tej komendy dalej włącza Wam się PenDrive.

_________________
FIAT Linea T-Jet 1.4 @ 120KM

Obrazek


Góra
 Zobacz profil Prywatny album  Przebieg:   56700   Silnik:   1.4 T-Jet 16V 120KM   Rocznik:   2010    
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 58 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4  Następna strona

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Theme designed by stylerbb.net © 2008
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL
Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]