Teraz jest 20 lut 2017, o 11:51


Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 63 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: AUX USB w Dynamicu.
PostNapisane: 26 sty 2015, o 15:38 
Offline
klubowicze
klubowicze
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 gru 2009, o 19:46
Posty: 1713
Lokalizacja: SW / Świętochłowice
Postawił Piwo : 186 razy
Otrzymał Piw: 109 razy
A taka zmieniarka cyfrowa zadziała w naszym radyjku:
http://allegro.pl/nvox-zmieniarka-cyfro ... 41918.html" onclick="window.open(this.href);return false;
?

_________________
FIAT LINEA 1.4 8V *DYNAMIC* GRAFIT UNDERGROUND '2009 ->LIMITED EDITION->


Góra
 Zobacz profil Prywatny album  Przebieg:   84000   Silnik:   1.4 8V   Rocznik:   2009    
 
 Tytuł: Re: AUX USB w Dynamicu.
PostNapisane: 26 sty 2015, o 15:55 
Online
Administrator
Administrator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 15 lut 2010, o 11:51
Posty: 4932
Lokalizacja: Gdańsk
Postawił Piwo : 243 razy
Otrzymał Piw: 330 razy
Współpracuje z Blaupunktami montowanymi w Fiatach, więc będzie działać :ok)

_________________
Linea Dynamic 1.4 8V '2007


Góra
 Zobacz profil Prywatny album  Przebieg:   142000   Silnik:   1.4 8v   Rocznik:   2007    
 
 Tytuł: Re: AUX USB w Dynamicu.
PostNapisane: 26 sty 2015, o 16:05 
Offline
klubowicze
klubowicze
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 gru 2009, o 19:46
Posty: 1713
Lokalizacja: SW / Świętochłowice
Postawił Piwo : 186 razy
Otrzymał Piw: 109 razy
Też tak myślałem, ale chciałem poznać opinię bardziej zaznajomionych z tematem :ink .
Coś trzeba pomyśleć, jak przekładka radia z mp3 z GP nie wypaliła :smutny .

_________________
FIAT LINEA 1.4 8V *DYNAMIC* GRAFIT UNDERGROUND '2009 ->LIMITED EDITION->


Góra
 Zobacz profil Prywatny album  Przebieg:   84000   Silnik:   1.4 8V   Rocznik:   2009    
 
 Tytuł: Re: AUX USB w Dynamicu.
PostNapisane: 26 sty 2015, o 21:20 
Offline
klubowicze
klubowicze
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 15 gru 2013, o 21:30
Posty: 431
Lokalizacja: Wrocław
Postawił Piwo : 51 razy
Otrzymał Piw: 86 razy
adamson napisał(a):
A taka zmieniarka cyfrowa zadziała w naszym radyjku:
http://allegro.pl/nvox-zmieniarka-cyfro ... 41918.html" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;"

No popatrz nawet nie wiedziałem ze taki sklep mam kolo siebie :brawo

_________________
Fiat 126p ('76) > Fiat 126p ELX ('97) > Fiat Siena 1.6 HL ('98) > Fiat Linea 1.4 ('09) > ???


Góra
 Zobacz profil Prywatny album  Przebieg:   69000   Silnik:   1.4 8V   Rocznik:   2009    
 
 Tytuł: Re: AUX USB w Dynamicu.
PostNapisane: 7 sie 2015, o 05:35 
Offline
klubowicze
klubowicze
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 22 maja 2010, o 20:34
Posty: 360
Lokalizacja: Śląsk
Postawił Piwo : 2 razy
Otrzymał Piw: 0 raz
Chłopaki, taka wtyczka wystarczy?

http://allegro.pl/zlacze-aux-in-jack-fi ... 12658.html

_________________
FIAT Linea T-Jet 1.4 @ 120KM

Obrazek


Góra
 Zobacz profil Prywatny album  Przebieg:   56700   Silnik:   1.4 T-Jet 16V 120KM   Rocznik:   2010    
 
 Tytuł: Re: AUX USB w Dynamicu.
PostNapisane: 7 sie 2015, o 07:02 
Offline
Moderator
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 10 sty 2010, o 21:26
Posty: 5949
Lokalizacja: Radom
Postawił Piwo : 194 razy
Otrzymał Piw: 174 razy
Wystarczy.
Ale sprawdź najpierw czy Twoje radio obsługuje AUX.
Trzeba nacisnąć parę razy guziczek CD, i zobaczyć czy na wyświetlaczu pojawia się napis AUX, jeżeli tak, to tylko ten kabelek do kompletu.


Góra
 Zobacz profil Prywatny album  Przebieg:   129000   Silnik:   1.4 V8 + LPG   Rocznik:   2009    
 
 Tytuł: Re: AUX USB w Dynamicu.
PostNapisane: 7 sie 2015, o 12:35 
Offline
klubowicze
klubowicze
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 22 maja 2010, o 20:34
Posty: 360
Lokalizacja: Śląsk
Postawił Piwo : 2 razy
Otrzymał Piw: 0 raz
Mam fabryczne radio które ładowali do samochodów w 2010 roku ;) Ale sprawdzić sprawdzę jak tylko wyjdę z roboty.

_________________
FIAT Linea T-Jet 1.4 @ 120KM

Obrazek


Góra
 Zobacz profil Prywatny album  Przebieg:   56700   Silnik:   1.4 T-Jet 16V 120KM   Rocznik:   2010    
 
 Tytuł: Re: AUX USB w Dynamicu.
PostNapisane: 7 sie 2015, o 12:38 
Offline
Prezes
Prezes
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 3 gru 2009, o 21:39
Posty: 3101
Lokalizacja: Piekary Śląskie
Postawił Piwo : 259 razy
Otrzymał Piw: 211 razy
Bankowo działa. Radio się nie zmieniło od 2007 :)

_________________


Góra
 Zobacz profil Prywatny album  Przebieg:   100000   Silnik:   1.4 8v   Rocznik:   2007    
 
 Tytuł: Re: AUX USB w Dynamicu.
PostNapisane: 7 sie 2015, o 13:02 
Offline
klubowicze
klubowicze
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 22 maja 2010, o 20:34
Posty: 360
Lokalizacja: Śląsk
Postawił Piwo : 2 razy
Otrzymał Piw: 0 raz
No to świetnie. Nudzą mnie ciągle te same utwory z USB, w radiu denerwują reklamy ... Pora przerzucić się na Spotify :D

-- 7 sie 2015, o 18:55 --

ślimak napisał(a):
Bankowo działa. Radio się nie zmieniło od 2007 :)


A jednak 'Gluteus Maximus' :/ Wciśnięcie kilkanaście razy guzika CD (niezależnie czy płyta jest w środku czy nie) nie pojawia się opcja AUX :( Jakieś rozwiązanie tego problemu?

_________________
FIAT Linea T-Jet 1.4 @ 120KM

Obrazek


Góra
 Zobacz profil Prywatny album  Przebieg:   56700   Silnik:   1.4 T-Jet 16V 120KM   Rocznik:   2010    
 
 Tytuł: Re: AUX USB w Dynamicu.
PostNapisane: 8 sie 2015, o 12:55 
Offline
Prezes
Prezes
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 3 gru 2009, o 21:39
Posty: 3101
Lokalizacja: Piekary Śląskie
Postawił Piwo : 259 razy
Otrzymał Piw: 211 razy
Zobacz instrukcję.

Jak w instrukcji powinno pokazać sygnał inny niż CD


Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.

_________________


Góra
 Zobacz profil Prywatny album  Przebieg:   100000   Silnik:   1.4 8v   Rocznik:   2007    
 
 Tytuł: Re: AUX USB w Dynamicu.
PostNapisane: 8 sie 2015, o 15:59 
Offline
Moderator
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 10 sty 2010, o 21:26
Posty: 5949
Lokalizacja: Radom
Postawił Piwo : 194 razy
Otrzymał Piw: 174 razy
Tak myślałem... że tak się to skończy...
Masz auto nowsze od naszych, a Fiat w pewnym momencie okroił funkcje radia w Linie.
Zapomnij o kabelku, nic się nie da już zrobić.
W grę wchodzi tylko cyfrowa zmieniarka.


Góra
 Zobacz profil Prywatny album  Przebieg:   129000   Silnik:   1.4 V8 + LPG   Rocznik:   2009    
 
 Tytuł: Re: AUX USB w Dynamicu.
PostNapisane: 8 sie 2015, o 21:35 
Offline
klubowicze
klubowicze
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 22 maja 2010, o 20:34
Posty: 360
Lokalizacja: Śląsk
Postawił Piwo : 2 razy
Otrzymał Piw: 0 raz
Albo wymiana radia na jakieś inne ;) No nic - trudno :(

_________________
FIAT Linea T-Jet 1.4 @ 120KM

Obrazek


Góra
 Zobacz profil Prywatny album  Przebieg:   56700   Silnik:   1.4 T-Jet 16V 120KM   Rocznik:   2010    
 
 Tytuł: Re: AUX USB w Dynamicu.
PostNapisane: 10 sie 2015, o 20:17 
Offline
klubowicze
klubowicze

Dołączył(a): 16 lut 2013, o 14:23
Posty: 248
Lokalizacja: Warszawa
Postawił Piwo : 1 raz
Otrzymał Piw: 3 razy
Cześć. Sprawdziłem dziś u siebie i mam aux a auto tylko rok starsze niż NRG więc chyba zakupie kabelek. Najfajniej by było zrobić wspólne wyjście aux/usb ale to zobaczymy :)

_________________
T-Jet dla zniewalającej mocy (taaa) i LPG dla rozsądku...


Góra
 Zobacz profil   Przebieg:   127000   Silnik:   1.4 T-Jet+LPG   Rocznik:   2009    
 
 Tytuł: Re: AUX USB w Dynamicu.
PostNapisane: 10 sie 2015, o 21:54 
Offline
klubowicze
klubowicze
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 24 mar 2012, o 22:12
Posty: 578
Lokalizacja: ES
Postawił Piwo : 28 razy
Otrzymał Piw: 20 razy
Z tego co pamiętam od rocznika 2010 Fiat wykastrował radia żeby ludzie nie kombinowali :( .


Góra
 Zobacz profil   Przebieg:   40000   Silnik:   1.4 8v+LPG   Rocznik:   2012    
 
 Tytuł: Re: AUX USB w Dynamicu.
PostNapisane: 15 kwi 2016, o 18:53 
Offline
Nowy
Nowy

Dołączył(a): 15 kwi 2016, o 18:10
Posty: 2
Postawił Piwo : 1 raz
Otrzymał Piw: 0 raz
Witam posiadam takie radio.
Obrazek
Jaki kabel AUX dokupić żeby wszystko ładnie działało?
pozdrawiam!


Góra
 Zobacz profil   Przebieg:   92000   Silnik:   1.4 8V   Rocznik:   2011    
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 63 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Theme designed by stylerbb.net © 2008
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL
Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]