AUX USB w Dynamicu.

Gra muzyka
Awatar użytkownika
adamson
klubowicze
klubowicze
Posty: 1880
Rejestracja: 11 gru 2009, 19:46
Przebieg: 90209
Silnik: 1.4 8V
Rocznik: 2009
Lokalizacja: SW / Świętochłowice / O.S.
Postawił Piwo;: razy
Otrzymał Piw: razy
Kontakt:

Re: AUX USB w Dynamicu.

Post autor: adamson » 26 sty 2015, 15:38

A taka zmieniarka cyfrowa zadziała w naszym radyjku:
http://allegro.pl/nvox-zmieniarka-cyfro ... 41918.html" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;
?
FIAT LINEA 1.4 8V *DYNAMIC* GRAFIT UNDERGROUND '2009 ->LIMITED EDITION->

Online
Awatar użytkownika
mwas
Prezes
Prezes
Posty: 5201
Rejestracja: 15 lut 2010, 11:51
Przebieg: 157777
Silnik: 1.4 8v
Rocznik: 2007
Lokalizacja: Gdańsk
Postawił Piwo;: razy
Otrzymał Piw: razy
Kontakt:

Re: AUX USB w Dynamicu.

Post autor: mwas » 26 sty 2015, 15:55

Współpracuje z Blaupunktami montowanymi w Fiatach, więc będzie działać :ok)
Linea Dynamic 1.4 8V '2007

Awatar użytkownika
adamson
klubowicze
klubowicze
Posty: 1880
Rejestracja: 11 gru 2009, 19:46
Przebieg: 90209
Silnik: 1.4 8V
Rocznik: 2009
Lokalizacja: SW / Świętochłowice / O.S.
Postawił Piwo;: razy
Otrzymał Piw: razy
Kontakt:

Re: AUX USB w Dynamicu.

Post autor: adamson » 26 sty 2015, 16:05

Też tak myślałem, ale chciałem poznać opinię bardziej zaznajomionych z tematem :ink .
Coś trzeba pomyśleć, jak przekładka radia z mp3 z GP nie wypaliła :smutny .
FIAT LINEA 1.4 8V *DYNAMIC* GRAFIT UNDERGROUND '2009 ->LIMITED EDITION->

Awatar użytkownika
darkkam
klubowicze
klubowicze
Posty: 431
Rejestracja: 15 gru 2013, 21:30
Przebieg: 69000
Silnik: 1.4 8V
Rocznik: 2009
Lokalizacja: Wrocław
Postawił Piwo;: razy
Otrzymał Piw: razy

Re: AUX USB w Dynamicu.

Post autor: darkkam » 26 sty 2015, 21:20

adamson pisze:A taka zmieniarka cyfrowa zadziała w naszym radyjku:
http://allegro.pl/nvox-zmieniarka-cyfro ... 41918.html" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;"
No popatrz nawet nie wiedziałem ze taki sklep mam kolo siebie :brawo
Fiat 126p ('76) > Fiat 126p ELX ('97) > Fiat Siena 1.6 HL ('98) > Fiat Linea 1.4 ('09) > ???

Awatar użytkownika
NRG
klubowicze
klubowicze
Posty: 362
Rejestracja: 22 maja 2010, 21:34
Przebieg: 56700
Silnik: 1.4 T-Jet 16V 120KM
Rocznik: 2010
Lokalizacja: Śląsk
Postawił Piwo;: razy

Re: AUX USB w Dynamicu.

Post autor: NRG » 07 sie 2015, 6:35

FIAT Linea T-Jet 1.4 @ 120KM

Obrazek

Awatar użytkownika
Tomek
Moderator
Moderator
Posty: 6116
Rejestracja: 10 sty 2010, 21:26
Przebieg: 129000
Silnik: 1.4 V8 + LPG
Rocznik: 2009
Lokalizacja: Radom
Postawił Piwo;: razy
Otrzymał Piw: razy

Re: AUX USB w Dynamicu.

Post autor: Tomek » 07 sie 2015, 8:02

Wystarczy.
Ale sprawdź najpierw czy Twoje radio obsługuje AUX.
Trzeba nacisnąć parę razy guziczek CD, i zobaczyć czy na wyświetlaczu pojawia się napis AUX, jeżeli tak, to tylko ten kabelek do kompletu.

Awatar użytkownika
NRG
klubowicze
klubowicze
Posty: 362
Rejestracja: 22 maja 2010, 21:34
Przebieg: 56700
Silnik: 1.4 T-Jet 16V 120KM
Rocznik: 2010
Lokalizacja: Śląsk
Postawił Piwo;: razy

Re: AUX USB w Dynamicu.

Post autor: NRG » 07 sie 2015, 13:35

Mam fabryczne radio które ładowali do samochodów w 2010 roku ;) Ale sprawdzić sprawdzę jak tylko wyjdę z roboty.
FIAT Linea T-Jet 1.4 @ 120KM

Obrazek

Awatar użytkownika
ślimak
Administrator
Administrator
Posty: 3257
Rejestracja: 03 gru 2009, 21:39
Przebieg: 11000
Silnik: 1.2 TCe
Rocznik: 2016
Lokalizacja: Piekary Śląskie
Postawił Piwo;: razy
Otrzymał Piw: razy
Kontakt:

Re: AUX USB w Dynamicu.

Post autor: ślimak » 07 sie 2015, 13:38

Bankowo działa. Radio się nie zmieniło od 2007 :)
Renault Megane IV 1.2 TCe Energy Intens 132KM

Awatar użytkownika
NRG
klubowicze
klubowicze
Posty: 362
Rejestracja: 22 maja 2010, 21:34
Przebieg: 56700
Silnik: 1.4 T-Jet 16V 120KM
Rocznik: 2010
Lokalizacja: Śląsk
Postawił Piwo;: razy

Re: AUX USB w Dynamicu.

Post autor: NRG » 07 sie 2015, 14:02

No to świetnie. Nudzą mnie ciągle te same utwory z USB, w radiu denerwują reklamy ... Pora przerzucić się na Spotify :D

-- 7 sie 2015, o 18:55 --
ślimak pisze:Bankowo działa. Radio się nie zmieniło od 2007 :)
A jednak 'Gluteus Maximus' :/ Wciśnięcie kilkanaście razy guzika CD (niezależnie czy płyta jest w środku czy nie) nie pojawia się opcja AUX :( Jakieś rozwiązanie tego problemu?
FIAT Linea T-Jet 1.4 @ 120KM

Obrazek

Awatar użytkownika
ślimak
Administrator
Administrator
Posty: 3257
Rejestracja: 03 gru 2009, 21:39
Przebieg: 11000
Silnik: 1.2 TCe
Rocznik: 2016
Lokalizacja: Piekary Śląskie
Postawił Piwo;: razy
Otrzymał Piw: razy
Kontakt:

Re: AUX USB w Dynamicu.

Post autor: ślimak » 08 sie 2015, 13:55

Zobacz instrukcję.

Jak w instrukcji powinno pokazać sygnał inny niż CD
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Renault Megane IV 1.2 TCe Energy Intens 132KM

Awatar użytkownika
Tomek
Moderator
Moderator
Posty: 6116
Rejestracja: 10 sty 2010, 21:26
Przebieg: 129000
Silnik: 1.4 V8 + LPG
Rocznik: 2009
Lokalizacja: Radom
Postawił Piwo;: razy
Otrzymał Piw: razy

Re: AUX USB w Dynamicu.

Post autor: Tomek » 08 sie 2015, 16:59

Tak myślałem... że tak się to skończy...
Masz auto nowsze od naszych, a Fiat w pewnym momencie okroił funkcje radia w Linie.
Zapomnij o kabelku, nic się nie da już zrobić.
W grę wchodzi tylko cyfrowa zmieniarka.

Awatar użytkownika
NRG
klubowicze
klubowicze
Posty: 362
Rejestracja: 22 maja 2010, 21:34
Przebieg: 56700
Silnik: 1.4 T-Jet 16V 120KM
Rocznik: 2010
Lokalizacja: Śląsk
Postawił Piwo;: razy

Re: AUX USB w Dynamicu.

Post autor: NRG » 08 sie 2015, 22:35

Albo wymiana radia na jakieś inne ;) No nic - trudno :(
FIAT Linea T-Jet 1.4 @ 120KM

Obrazek

Pongo
klubowicze
klubowicze
Posty: 252
Rejestracja: 16 lut 2013, 14:23
Przebieg: 127000
Silnik: 1.4 T-Jet+LPG
Rocznik: 2009
Lokalizacja: Warszawa
Postawił Piwo;: razy
Otrzymał Piw: razy

Re: AUX USB w Dynamicu.

Post autor: Pongo » 10 sie 2015, 21:17

Cześć. Sprawdziłem dziś u siebie i mam aux a auto tylko rok starsze niż NRG więc chyba zakupie kabelek. Najfajniej by było zrobić wspólne wyjście aux/usb ale to zobaczymy :)
T-Jet dla zniewalającej mocy (taaa) i LPG dla rozsądku...

Awatar użytkownika
CrazyKetchup
klubowicze
klubowicze
Posty: 578
Rejestracja: 24 mar 2012, 22:12
Przebieg: 40000
Silnik: 1.4 8v+LPG
Rocznik: 2012
Lokalizacja: ES
Postawił Piwo;: razy
Otrzymał Piw: razy

Re: AUX USB w Dynamicu.

Post autor: CrazyKetchup » 10 sie 2015, 22:54

Z tego co pamiętam od rocznika 2010 Fiat wykastrował radia żeby ludzie nie kombinowali :( .

kamilek24
Nowy
Nowy
Posty: 2
Rejestracja: 15 kwie 2016, 19:10
Przebieg: 92000
Silnik: 1.4 8V
Rocznik: 2011
Postawił Piwo;: razy

Re: AUX USB w Dynamicu.

Post autor: kamilek24 » 15 kwie 2016, 19:53

Witam posiadam takie radio.
Obrazek
Jaki kabel AUX dokupić żeby wszystko ładnie działało?
pozdrawiam!

ODPOWIEDZ
stoły drewniane

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość