AUDIOAUX USB w Dynamicu.

Gra muzyka
Awatar użytkownika
adamson
klubowicze
klubowicze
Posty: 1779
Rejestracja: 11 gru 2009, 19:46
Przebieg: 86000
Silnik: 1.4 8V
Rocznik: 2009
Lokalizacja: SW / Świętochłowice / O.S.
Postawił Piwo;: razy
Otrzymał Piw: razy
Kontakt:

Re: AUX USB w Dynamicu.

Post autor: adamson » 26 sty 2015, 15:38

A taka zmieniarka cyfrowa zadziała w naszym radyjku:
http://allegro.pl/nvox-zmieniarka-cyfro ... 41918.html" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;
?
FIAT LINEA 1.4 8V *DYNAMIC* GRAFIT UNDERGROUND '2009 ->LIMITED EDITION->

Online
Awatar użytkownika
mwas
Administrator
Administrator
Posty: 5077
Rejestracja: 15 lut 2010, 11:51
Przebieg: 148888
Silnik: 1.4 8v
Rocznik: 2007
Lokalizacja: Gdańsk
Postawił Piwo;: razy
Otrzymał Piw: razy
Kontakt:

Re: AUX USB w Dynamicu.

Post autor: mwas » 26 sty 2015, 15:55

Współpracuje z Blaupunktami montowanymi w Fiatach, więc będzie działać :ok)
Linea Dynamic 1.4 8V '2007

Awatar użytkownika
adamson
klubowicze
klubowicze
Posty: 1779
Rejestracja: 11 gru 2009, 19:46
Przebieg: 86000
Silnik: 1.4 8V
Rocznik: 2009
Lokalizacja: SW / Świętochłowice / O.S.
Postawił Piwo;: razy
Otrzymał Piw: razy
Kontakt:

Re: AUX USB w Dynamicu.

Post autor: adamson » 26 sty 2015, 16:05

Też tak myślałem, ale chciałem poznać opinię bardziej zaznajomionych z tematem :ink .
Coś trzeba pomyśleć, jak przekładka radia z mp3 z GP nie wypaliła :smutny .
FIAT LINEA 1.4 8V *DYNAMIC* GRAFIT UNDERGROUND '2009 ->LIMITED EDITION->

Awatar użytkownika
darkkam
klubowicze
klubowicze
Posty: 431
Rejestracja: 15 gru 2013, 21:30
Przebieg: 69000
Silnik: 1.4 8V
Rocznik: 2009
Lokalizacja: Wrocław
Postawił Piwo;: razy
Otrzymał Piw: razy

Re: AUX USB w Dynamicu.

Post autor: darkkam » 26 sty 2015, 21:20

adamson pisze:A taka zmieniarka cyfrowa zadziała w naszym radyjku:
http://allegro.pl/nvox-zmieniarka-cyfro ... 41918.html" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;"
No popatrz nawet nie wiedziałem ze taki sklep mam kolo siebie :brawo
Fiat 126p ('76) > Fiat 126p ELX ('97) > Fiat Siena 1.6 HL ('98) > Fiat Linea 1.4 ('09) > ???

Awatar użytkownika
NRG
klubowicze
klubowicze
Posty: 362
Rejestracja: 22 maja 2010, 21:34
Przebieg: 56700
Silnik: 1.4 T-Jet 16V 120KM
Rocznik: 2010
Lokalizacja: Śląsk
Postawił Piwo;: razy

Re: AUX USB w Dynamicu.

Post autor: NRG » 07 sie 2015, 6:35

FIAT Linea T-Jet 1.4 @ 120KM

Obrazek

Awatar użytkownika
Tomek
Moderator
Moderator
Posty: 6037
Rejestracja: 10 sty 2010, 21:26
Przebieg: 129000
Silnik: 1.4 V8 + LPG
Rocznik: 2009
Lokalizacja: Radom
Postawił Piwo;: razy
Otrzymał Piw: razy

Re: AUX USB w Dynamicu.

Post autor: Tomek » 07 sie 2015, 8:02

Wystarczy.
Ale sprawdź najpierw czy Twoje radio obsługuje AUX.
Trzeba nacisnąć parę razy guziczek CD, i zobaczyć czy na wyświetlaczu pojawia się napis AUX, jeżeli tak, to tylko ten kabelek do kompletu.

Awatar użytkownika
NRG
klubowicze
klubowicze
Posty: 362
Rejestracja: 22 maja 2010, 21:34
Przebieg: 56700
Silnik: 1.4 T-Jet 16V 120KM
Rocznik: 2010
Lokalizacja: Śląsk
Postawił Piwo;: razy

Re: AUX USB w Dynamicu.

Post autor: NRG » 07 sie 2015, 13:35

Mam fabryczne radio które ładowali do samochodów w 2010 roku ;) Ale sprawdzić sprawdzę jak tylko wyjdę z roboty.
FIAT Linea T-Jet 1.4 @ 120KM

Obrazek

Awatar użytkownika
ślimak
Prezes
Prezes
Posty: 3180
Rejestracja: 03 gru 2009, 21:39
Przebieg: 1000
Silnik: 1.2 TCe
Rocznik: 2016
Lokalizacja: Piekary Śląskie
Postawił Piwo;: razy
Otrzymał Piw: razy
Kontakt:

Re: AUX USB w Dynamicu.

Post autor: ślimak » 07 sie 2015, 13:38

Bankowo działa. Radio się nie zmieniło od 2007 :)

Awatar użytkownika
NRG
klubowicze
klubowicze
Posty: 362
Rejestracja: 22 maja 2010, 21:34
Przebieg: 56700
Silnik: 1.4 T-Jet 16V 120KM
Rocznik: 2010
Lokalizacja: Śląsk
Postawił Piwo;: razy

Re: AUX USB w Dynamicu.

Post autor: NRG » 07 sie 2015, 14:02

No to świetnie. Nudzą mnie ciągle te same utwory z USB, w radiu denerwują reklamy ... Pora przerzucić się na Spotify :D

-- 7 sie 2015, o 18:55 --
ślimak pisze:Bankowo działa. Radio się nie zmieniło od 2007 :)
A jednak 'Gluteus Maximus' :/ Wciśnięcie kilkanaście razy guzika CD (niezależnie czy płyta jest w środku czy nie) nie pojawia się opcja AUX :( Jakieś rozwiązanie tego problemu?
FIAT Linea T-Jet 1.4 @ 120KM

Obrazek

Awatar użytkownika
ślimak
Prezes
Prezes
Posty: 3180
Rejestracja: 03 gru 2009, 21:39
Przebieg: 1000
Silnik: 1.2 TCe
Rocznik: 2016
Lokalizacja: Piekary Śląskie
Postawił Piwo;: razy
Otrzymał Piw: razy
Kontakt:

Re: AUX USB w Dynamicu.

Post autor: ślimak » 08 sie 2015, 13:55

Zobacz instrukcję.

Jak w instrukcji powinno pokazać sygnał inny niż CD
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
Tomek
Moderator
Moderator
Posty: 6037
Rejestracja: 10 sty 2010, 21:26
Przebieg: 129000
Silnik: 1.4 V8 + LPG
Rocznik: 2009
Lokalizacja: Radom
Postawił Piwo;: razy
Otrzymał Piw: razy

Re: AUX USB w Dynamicu.

Post autor: Tomek » 08 sie 2015, 16:59

Tak myślałem... że tak się to skończy...
Masz auto nowsze od naszych, a Fiat w pewnym momencie okroił funkcje radia w Linie.
Zapomnij o kabelku, nic się nie da już zrobić.
W grę wchodzi tylko cyfrowa zmieniarka.

Awatar użytkownika
NRG
klubowicze
klubowicze
Posty: 362
Rejestracja: 22 maja 2010, 21:34
Przebieg: 56700
Silnik: 1.4 T-Jet 16V 120KM
Rocznik: 2010
Lokalizacja: Śląsk
Postawił Piwo;: razy

Re: AUX USB w Dynamicu.

Post autor: NRG » 08 sie 2015, 22:35

Albo wymiana radia na jakieś inne ;) No nic - trudno :(
FIAT Linea T-Jet 1.4 @ 120KM

Obrazek

Pongo
klubowicze
klubowicze
Posty: 250
Rejestracja: 16 lut 2013, 14:23
Przebieg: 127000
Silnik: 1.4 T-Jet+LPG
Rocznik: 2009
Lokalizacja: Warszawa
Postawił Piwo;: razy
Otrzymał Piw: razy

Re: AUX USB w Dynamicu.

Post autor: Pongo » 10 sie 2015, 21:17

Cześć. Sprawdziłem dziś u siebie i mam aux a auto tylko rok starsze niż NRG więc chyba zakupie kabelek. Najfajniej by było zrobić wspólne wyjście aux/usb ale to zobaczymy :)
T-Jet dla zniewalającej mocy (taaa) i LPG dla rozsądku...

Awatar użytkownika
CrazyKetchup
klubowicze
klubowicze
Posty: 578
Rejestracja: 24 mar 2012, 22:12
Przebieg: 40000
Silnik: 1.4 8v+LPG
Rocznik: 2012
Lokalizacja: ES
Postawił Piwo;: razy
Otrzymał Piw: razy

Re: AUX USB w Dynamicu.

Post autor: CrazyKetchup » 10 sie 2015, 22:54

Z tego co pamiętam od rocznika 2010 Fiat wykastrował radia żeby ludzie nie kombinowali :( .

kamilek24
Nowy
Nowy
Posty: 2
Rejestracja: 15 kwie 2016, 19:10
Przebieg: 92000
Silnik: 1.4 8V
Rocznik: 2011
Postawił Piwo;: razy

Re: AUX USB w Dynamicu.

Post autor: kamilek24 » 15 kwie 2016, 19:53

Witam posiadam takie radio.
Obrazek
Jaki kabel AUX dokupić żeby wszystko ładnie działało?
pozdrawiam!

ODPOWIEDZ
stoły drewniane

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość